Astro

As above, So belove - As within, So without

Shamanistisk Astrologi


Med afsæt i mine studier i Shamanistisk Astrologi, har jeg udviklet et unikt intuitivt kanaliseret astrologisk sprog. Jeg evner at trække de store kollektive energier helt ned i øjenhøjde - helt ned på celleplan! Jeg brænder for at formidle astrologien på en måde, så du både kan høre, forstå og mærke personligt, hvor synkroniseret dit liv her på jorden er, med de store kræfter ude fra rummet. Gigantiske kræfter og energier som dirigerer livets evigt udfoldende spiral af begivenheder, og derigennem både inviterer og nogen gange tvinger dig til at vokse og udvikle dig som både menneske og sjæl. Det er derfor du er her! Du har selv valgt at gå her i livets skole på godt og ondt. Men du blev født ind i livet, som et jordisk menneske med sjæleligt hukommelsestab, så du er tvunget til at gå vejen igennem alle prøvelserne du vokser og bliver stærkere af. Astrologien og dit personlige horoskop er det vejkort du fik sendt med. Du skal bare lære at tolke det og finde krydset, hvor din skat - dit livsformål - ligger begravet. 


Jeg indspiller videoer med min intuituve astrologiske tolkninger af de aktuelle energier flere gange om året, som er gratis for alle at se ved at følge med i min Community Landsby på min Vimeo og YouTube kanal. Jeg sender ligeledes LIVE hele året alle de dage der falder en nymåne og fuldmåne kl. 7 om morgenen. Her guider en smuk meditation ind i den aktuelle energi, som udvikler sig mere og mere til en energetisk aktivering og healing. Det er på kort tid blevet meget populært og omkring 800 mennesker mødes nu live i cirklen til disse morgen meditationer, og flere tusinder ser med på replay det første døgn. At følge månerne og deres temaer aktivt hver måned, skaber et kontinuelig bevidst styring med flowet i vores liv. Til hver nymåne sår vi nye frø og sætter intentioner for den kommende cyklus og til hver fuldmåne slipper vi alt det der ikke længere tjener os.


Årets nymåner og fuldmåner 2023

med dato, klokkeslæt og grader


Jeg sender live meditationer præcis kl. 7. alle nedenstående dage

(se også mere under 'Kalender')Januar:

Fuldmåne i Krebsen 16,21 gr. den 7. jan kl. 00.07

Nymåne i Vandbæreren 1,32 gr. den 21. jan kl. 21.53


Februar:

Fuldmåne i Løven 16,40 gr. den 5. feb kl. 19.28

Nymåne i Fiskene 1,21 gr. den 20. feb kl. 08.05


Marts:

Fuldmåne i Jomfruen 16,40 gr. den 7. marts kl. 13.40

Nymåne i Vædderen 0,48 gr. den 21. marts kl. 18.23


April:

Fuldmåne i Vægten 16,07 gr. den 6. april kl. 06.34

Nymåne Eklipse i Vædderen 29,49 gr. den 20. april kl. 06.12


Maj:

Fuldmåne Eklipse i Skorpionen 14,52 gr. den 5. maj kl. 19.33

Nymåne i Tyren 28,25 gr. den 19. maj kl. 17.53


Juni:

Fuldmåne i Skytten 13,17 gr. den 4. juni kl. 05.41

Nymåne i Tvillingen 26,42 gr. den 18. juni kl. 06.36


Juli:

Fuldmåne i Stenbukken 11,18 gr. den 3. juli kl. 13.38

Nymåne i Krebsen 24,55 gr. den 17. juli kl. 20.31


August:

Fuldmåne i Vandbæreren 9,15 gr. den 1. aug kl. 20.31

Nymåne i Løven 23,16 gr. den 16. aug kl. 11.38

Fuldmåne i Fiskene 7,24 gr. den 31. aug kl. 03.35


September:

Nymåne i Jomfruen 21,58 gr. den 15. sept kl. 03.39

Fuldmåne i Vædderen 6,00 gr. den 29. sept kl. 11.57


Oktober:

Nymåne Eklipse i Vægten 21,07 gr. den 14. okt kl. 19.54

Fuldmåne Eklipse i Tyren 5,03 gr. den 28. okt kl. 22.23


November:

Nymåne i Skorpionen 20,43 gr. den 13. nov kl. 10.27

Fuldmåne i Tvillingen 4,51 gr. den 27. nov kl. 10.16


December:

Nymåne i Skytten 20,39 gr. den 13. dec kl. 00.31

Fuldmåne i Krebsen 4,57 gr. den 27. dec kl. 01.33
Vil du med mig et spadestik dybere og have adgang til mine tolkninger til hver eneste nymåne og fuldmåne, og mange flere videoer og meditationer end dem der ligger på min YouTube kanal, så tjek mit medlems community ud her


Hjælp mig gerne ved at like videoen på YouTube og abboner på min kanal, hvis du gerne vil have en notifikation hver gang jeg lægger nyt op. Tak!


Lysets Strømning


I december 2022 guidede jeg den populære og stærkt transformerende meditationsrejse Lysets Strømning. Den kan med fordel benyttes i al evighed som en rejse til dybere personlig bevidstgørelse, transformation og healing.

Du finder den på playlisten her:


Du er meget velkommen til at være med enten på min facebookside

Indre Sandhed på min YotuTube kanal

eller i min Community Landsby


De fleste mennesker kender deres stjernetegn, og omtaler sig selv som ex. "jeg er vædder...", hvis de er født imellem den 21. marts og 20. april, som jeg selv. Men dette udsagn fortæller kun hvilket tegn solen stod i, da vi blev født. Mange har svært ved at genkende sig selv i dette stjerntegn, og finder derfor astrologi overfladisk eller alt for genereliserende. Og dertil kommer også den personlige overbevisning om, hvorvidt vores fødselshoroskop og stjernetegn virkelig kan fortælle noget om hvem vi er, eller om det blot er underholdende gammel overtro?!


For mig har det været en personlig interesse og tiltagende passion i mange år, at dykke ned i astrolgien og klart opleve sammenhænge imellem planeternes positioner i det ydre rum og vi menneskers sykrone følelsesmæssige oplevelse på jorden. As above, so belove - som man siger. 


Da jeg blev bekendt med Shamanic Astrology, mødte jeg en helt anden måde at fortolke planeternes positioner på end hidtil, og en helt ny dimension af den astrologiske forståelse åbnede sig for mig. Denne måde at fortolke et fødselshoroskop på, går fuldstændig i tråd med mine spirituelle overbevisninger og mine metoder som lifecoach, spirituel mentor og healer. Alt gik pludselig op i en højere enhed, og jeg kunne begynde at bruge det som et aktivt redskab i mine sessioner med klienter. Jeg kalder det en astrologisk sjælslæsning, fordi jeg med udgangspunkt i mine klienters fødselshoroskop, oplever at åbne clairvoyant op til en højere bevidsthed, hvorfra jeg klart kan læse den enkelte sjæls blueprint for dette liv.


Månen fortæller noget om, hvilken Tribe du kommer fra i tidligere liv, og hvad du er kommet ind i dette liv med. Hvad du har lært at mestre i dine tidligere liv. Dette opleves derfor i barndommen og de unge år, oftest som din hjemmebane og tryghedszone. Det ville derfor være meget mere rammende, at kalde dette for dit stjernetegn, istedet for at henvise til solen. Solen er vores brændstof, og soltegnet siger blot noget om, hvilken type brændstof du kører på. Min måne står ex. i skorpionen, og genspejler meget mere præcist min tidlige kerne som stille, mystisk og dybtfølende, fremfor den frembrusende vædder, som først begyndte at komme til udtryk i mig senere i livet. 


Ascendanten fortæller noget om hvilken livsskole, du har valgt at udforske i denne inkarnation. Dette vil oftest ligge udenfor din comfortzone, og være noget der kræver personlig udvikling og indre fokus at udvikle. Der kommer et tidspunkt midt i livet, hvor vi skal løsrive os fra trygheden i vores velkendte måne og begynde at udvikle vores primære ståsted i ascendanten i stedet for. Mange mennesker kæmper med en usund tilknytning til deres måne, fordi det er velkendt og trygt. Men hvis vi ikke selv formår at løsrive os fra denne tryghed, så bliver det til en afhængighed, og livet vil begynde at tvinge os til at give slip og flytte os mod nye horisonter (Den velkendte 40 års midtvejskrise for mange mennesker). Min ascendant er ex. i vægten, og min livsskole handler derfor om at lære at blive ekspert i at indgå i ligeværdige bevidste nære relationer. Man bliver ikke ekspert uden at have gjort sit forarbejde grundigt, og ofte løbet panden mod muren mange gange på sin vej. Naturens instinkt i os alle, vil dog fortsat drive os i den retning, selvom vi er helt ubevidste om, hvorfor vores længsel i netop den retning er så stærk. 


Venus og Mars fortæller noget om, hvilke feminine og maskuline arketypiske roller du er her for at udforske og integrere på din parforholdsakse - ascendanten/descendanten. Op igennem første del af vores liv, vil vi have en stærk tendens til at projicere disse roller overpå de mennesker vi møder og indgår i relation med. Derfor forelsker vi os ofte i vores modsætning. Vi forelsker os i de sider hos den anden, som fortæller noget om, hvad vi skal udvikle i os selv. Når vi kommer dertil på vores livsvej, hvor vi har integreret både vores indre feminine og maskuline arketype i det inde hellige ægteskab, bliver vi frie til at indgå i relationer der bygger på kærlighed og væren, fremfor mønstre og projektioner. 


Merkur er din kommunikationsplanet, som fortæller noget om hvordan du indtager, omsætter, forstår og formidler ny viden og dig selv i verden. Dette kan være en stor gave at forstå f.eks. i et parforhold eller anden samarbejdende relation, hvis vi kommunikerer som f.eks. ild og vand. 


Dertil kommer alle de store planeter Saturn, Pluto, Uranus, Jupiter og Neptun, som fortæller noget om alle de aspekter der bliver vævet på kryds og tværs i dit unikke puslespil. Hvor er din største læremester, hvor møder du udfordringer, hvor er du en drømmer, og hvor står din krukke med guld for enden af regnbuen?


Hvis du vil lære mere om astrologien og hvordan du læser dit eget horoskop, har jeg lavet en række undervisningsvideoer til mine medlemmer på patreon, som jeg har valgt at dele offentligt. Du kan finde alle videoerne på playlisten her: Jeg har fået en sjælslæsning af Freyiia ❤ og det kan jeg SÅ meget anbefale ! 🌷

Jeg har fået en dyb indsigt i det potentiale, der ligger til mig og ikke mindst, hvad det er, der har holdt mig tilbage 🔥 Det hele var meget genkendeligt og Freyiia formår på smukkeste vis at gøre det jordnært og brugbart 🙏 Jeg har fået en ny forståelsesramme, som jeg i den grad kan bruge til at nå i mål med det, min sjæl kalder på og som jeg skal lære i dette liv.

~ Pia Kohring 

Jeg fik en Astrologisk sjælslæsning af Freyiia i søndags.
Den gjorde kæmpe indtryk på mig. Der var noget der var ved at falde på plads indeni i mig - og efter sessionen, kunne jeg mærke at det samlede sig for mig. Jeg blev mere klar over nogle sammenhæng i mit liv. En større forståelse af mig selv på et dybere plan. Jeg har siden i søndags følt en enorm ro indeni, midt i verdens nuværende kaos.
Noget er faldet på plads. Og jeg mærker der på en ny måde er givet plads til at give slip på velkendte mønstre, som ikke tjener mig mere, og som ikke føles så farlige at være foruden.
Jeg kan varmt anbefale Freyiia, med hendes enorme ro og varme. ❤️ Tak. ❤️
~ Anette Stine Andersen


Jeg kan på det varmeste anbefale en astrologisk sjælslæsning hos Freiiya. Allerede da vi starter, mærker jeg hendes passion for det hun laver. Hver eneste ting hun sagde var spot on, uanset hvilket emne vi kom ind på. Der var en stor forskel fra andre astrologiske læsninger jeg har fået! Denne læsning vækkede noget dybt i mine celler, og en dybere forståelse for mit horoskop end jeg nogensinde har haft. Måden hun kunne sætte alting i sammenhæng, og den transmission der kom igennem hende, var meget transformerende for mig. At mærke hvor meget hun brænder for dette arbejde og denne session, gjorde at jeg følte mig dybt set og inspireret. Det føles ikke bare som en session – hendes hjerte og sjæl er ALL IN. Jeg følte mig så empowered efter min session, og gik derfra med en meget større forståelse for de emner jeg kom med.

Det er ikke sidste gang jeg får en session hos hende. Af hjertet tak!

~ Shikoba SommerAstrologisk sjælslæsning af Freyiia

Jeg føler en kæmpe forløsning og transformation af min egen energi efter sessionen med Freyiia. Jeg fik bekræftet den fornemmelse min sjæl har kaldt på i mange år men som jeg ikke helt turde tro på. Jeg fik en kæmpe stor forståelse for mig selv og hvor jeg er i min livs sti, og hvor jeg er på vej hen. Dyb indsigt i mine udfordringer som min sjæl har reinkarneret her for at lære i dette liv. Det var som om at livets puslespil pludselig landede og gav mening på en helt ny og større måde. Jeg blev set i alt hvad jeg har kæmpet med og forstår nu hvad det kan give mig fremover og hvilken retning min sjæl ønsker jeg skal gå. Dyb taknemmelighed for denne berigende session. Det er vigtigt for mig at fremhæve at en session med Freyiia giver næring til at kunne handle anderledes i livet og dagligdagen fremover som er i større alignment end hvad jeg kunne før jeg fik denne indsigt. Af hjertet tak ❤️🙏🏻
~ Freya Kira Holm

I starten af marts måned i år, fik jeg en sjælslæsning af Freyiia over videokonsultation. Jeg var lidt skeptisk over formen, da jeg oprindelig foretrak det fysiske møde. Men omstændighederne ville noget andet. Og jeg må sige, at mine bekymringer blev gjort til skamme. Det var det mest nærværende møde, som jeg har været med til <3 Det har fået mig til at se på videokonsultationer med helt andre øjne. Jeg har netop genhørt hele seancen, og jeg sidder her på 2.påskedag og er dybt taknemmelig - som da mennesket mødte Jesus 🙏 Så føler du det mindste kald til en session hos Freyiia, så gør det! Du vil ikke fortryde det!
~ Marie-Louise Duckert