Retreats

RETREATS

     

... en lille Get Away fra hverdagen og samtidig en faciliteret dyb proces, der er så transformerende , at intet helt vil være det samme, når du kommer hjem igen... heller ikke dig selv!

...fra min egen rejse og dybe transformerende proces på Bali i 2019

Se kommende retreats længere nede på siden her...

Jeg har på min egen udviklingsvej erfaret, at hver gang jeg har hevet nogle sammenhængende dage/uger ud af kalenderen og fordybet mig i en udviklingsproces med andre ligesindende - så er det blevet til et kvantespring på min personlige vej!!


Hver eneste gang har det også nevet lidt i maven at tage besutningen om at tilmelde mig, fordi det både koster tid, penge og der uden tvivl skubbes til komfortzonen! Vi vokser ikke uden at skubbe til barriererne... ;) Jeg afholdte mit første retreat i efteråret 2019 og har lige siden helliget en stor del af min vej og mit fokus til at skabe og facilitere dybe udviklingsprocesser i cirkler. Hvorfor? - Fordi jeg mærker så stærkt et kald til denne service - og samtidig ser jeg hvor gennemgribende en udkling det har skabt på den lange bane, for alle de søstre og brødre jeg har haft med i mine cirkler. 


Som jeg plejer at sige i velkomstcirklen når alle er tjekket ind og vi lukker dørene bag os... så er der et før og et efter. De dage retreatet forløber, bliver som et mellemrum mellem den "du var" og den "du er ved at blive"... som en passage imellem verdner og virkeligheder.  Jeg planlægger altid mine retreats intitutivt og går med kaldet fra et højere sted når det melder sig. Altid i synkronicitet med de større kosmiske energier og astrologiske bevægelser, hvor "energetiske vinduer" åbner for de energier vi læner os ind i og lader os guide af på hvert retreat, som dermed bliver helt sit eget. 


Samtidig er jeg dybt ydmyg og i anerkendelse af, at jeg også selv gennemgår dybe indre processer med hver cirkel, som jeg faciliterer sammen med mine forskellige fantastiske samarbejdspartnere. Hvert retreat er også blot vores egen opgradering og læring. We learn as we go... 


Herunder finder du løbende kommende retreats - klik på billedet for mere info!