Min Service

"If you resist change, you resist life" 

                                 -Sadhguru

Få del i min service på din udviklingsvej...


Min personlige og faglige værktøjskasse bugner efter mange års søgen og uddannelse med et hav af forskellige redskaber og metoder. Jeg oplever min primære styrke ligger i at have bygget så stærkt et fagligt fundament som coach, mentor, behandler og terapeut, men samtidig at have løsrevet mig fra kun at følge den teori og de modeller jeg har lært, og åbnet mig for en højere intuitiv gennemstrømning i nu'et. Det er blevet til en stærk evne og værdifuld gave i min verden, som har acceleret min service helt enormt siden 2020.


Efter mange år med klientsessioner 1:1 har tidens energier kraftfuldt skubbet min service i en helt ny retning, og jeg har måttet acceptere at lukke døren helt til arbejdet med sessioner, da min tid tydeligvis kun vil bruges 1: flere! 


...jeg følger tillidsfuldt med strømmen og tager ikke længere klienter ind til hverken 1:1 sessioner eller astro læsninger!


Læs herunder hvordan min service ser ud nu, og hvordan du kan få del i den, hvis du mærker et kald til at komme tættere på mig og få glæde af den energi jeg ydmygt formidler og faciliterer...


Min service ser nu sådan ud...


Følg mig tæt på min vej i min medlemscirkel i Community Landsbyen

Hver mandag laver jeg en opdatering og guider en ugemeditation ind i de aktuelle astrologiske energier og kollektive processer, som vi alle mærker ubevidst. Mange har stor glæde af at arbejde med den samme meditation hele ugen og fordybe deres proces og healing betydeligt. Dertil kommer der i løbet af ugen også enten en tema livestream, ceremoni, livesession eller andet input med rå personlige delinger fra min egen udviklingsvej. Det er en moden cirkel med stor livserfaring samlet, og mange har været med på rejsen i flere år nu og udtrykker taknemmelighed for at blive guidet intenst på deres individuelle rejse i et stærkt fælleskab til en yderst lav udveksling ift. hvad det koster at gå i personlige forløb 1:1. 


De populære Astro Update videoer udgiver jeg hver 14. dag i mine medlemscirkler med en dybere tolkning af de energier vi alle påvirkes af ved hver nymåne og fuldmåne. Tolkningen af selve astrologien fungerer som en åbning til at tale ind i dybere psykologiske temaer, der åbnes af de arketypiske planeters bevægelser i universet. Utrolig mange mennesker lytter med selvom de egentlig ikke mener at interessere sig for astrologi, men fortæller at de mærker dyb resonans med budskaberne der kommer igennem mig som kanal. Se videobiblioteket for alle Astro Updates mellem 2020 og frem til maj 2023. Herfra og fremefter er der adgang til dem på abonnement i Landsbyen 


De stærkt healende Ceremonielle meditationer på alle nymåne og fuldmåne dage, streames fortat gratis for alle på både min Facebookside Indre Sandhed og på min Youtube kanal. Der er adgang til replay (uden forstyrrelser af evt. reklamer) via Vimeo i landsbyen. Jeg stiller mig til rådighed og kanaliserer gratis disse dybe ceremonielle online meditationer ind i de aktuelle energier. Vi kalder det "Den store cirkel" og hver gang mødes mellem 5-800 søstre og brødre live til disse transmissioner. Det er stærkt healende, forløsende og udviklende at være med. Alle er velkommen! 


Shamanic Breathwork faciliterer jeg månedligt sammen med Marialillie. Et heldagsarrangement med to ceremonier. Det er en enestående mulighed for at deltage i et trygt rum og rejse dybt ind i kroppens selvhelbredende visdom, og vække vores egen indre healer og shaman. Absolut livsforandrende! Vi siger at en ceremoni kan udgøre det for 20 terapitimer. Læs mere her


Dybt transformerende Retreats faciliterer jeg flere gange om året som dybe forandringsprocesser i samskabelse med forskellige facilitatorer. Oftest ligger disse retreats i en forlænget weekend fra torsdag-søndag, hvor vi forsvinder fra tid/rum og dykker ind i helt andre energier, som udvisker tiden og skaber så dyb en personlig transformation, at det kan være svært at forstå der kun er gået 4 dage. Absolut livsforandrende! Hold øje med kalenderen


Cacao Ceremonier faciliterer jeg sporadisk rundt omkring på sjælland, når jeg mærker et kald på det det. Et smukt og energetisk stærkt rum, hvor du kan komme og sidde med dig selv i energien af sang, musik og indre rejse.  Følg mig på facebook eller instagram for at få besked om disse begivenheder, da de oftest er fuldt booket efter få dage, og derfor aldrig når at komme op her på hjemmesiden. 


Endelig kan du følge mig på min nye Youtube kanal, hvor jeg sporadisk lægger forskellige gratis videoer ud med tolkninger af tiden ved de store kollektive skift. Du kan ligeledes møde mig rundt omkring til forskellige events i landet og interviews. Følg med i kalenderen og på de sociale medier. 


Sidst men ikke mindst skriver jeg på en bog, som en skønne dag vil se dagens lys...