Kontakt


Kære du...

Jeg har tidligere skrevet her på siden, at alle altid er velkommen til at kontakte mig på telefon eller mail, til en kort uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe. Men jeg må sande, at jeg ikke længere kan leve op til at svare alle de henvendelser jeg får, med det nærvær jeg ønsker, når indbakken løber over de fleste dage. Jeg har derfor valgt at lukke for tilgang af nye klienter og bookinger, da mine ventelister simpelthen voksede mig over hovedet!


Jeg tager det som et vink med en vognstang fra universet om, at jeg må fokuserer mere af min tid på at sende min energi bredere ud i større grupper ifm med mine uddannelser, retreats, ceremonier og community. Jeg udbyder ikke længere 1:1 sessioner, men helliger mit nærvær til cirklerne jeg faciliterer - både i Community Landsbyen og til min begivenheder. 


Hvis du alligevel har noget på hjerte og vælger at skrive direkte til mig herunder, vil jeg bede dig have tålmodighed og vide at du nok skal modtage et svar når tiden vil det. Jeg er meget opmærksom på ikke at skabe et nyt hamsterhjul for mig selv, blot fordi interesseren fra alle Jer skønne mennesker derude er stor.


Kærligst Freyiia

Skriv direkte til mig her, og jeg vender tilbage når jeg kommer til din mail i rækken: