Kontakt


Kære du...

Jeg har tidligere skrevet her på siden, at alle altid er velkommen til at kontakte mig på telefon eller mail, til en kort uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe. Men jeg må sande, at jeg ikke længere kan leve op til at svare alle de henvendelser jeg får, med det nærvær jeg ønsker, når indbakken løber over de fleste dage. Jeg har derfor valgt at lukke for tilgang af nye klienter og bookinger, da mine ventelister simpelthen voksede mig over hovedet!


Jeg tager det som et vink med en vognstang fra universet om, at jeg må fokuserer mere af min tid på at sende min energi bredere ud i større grupper ifm med mine uddannelser, retreats, ceremonier og community. Mine få ledige 1:1 sessioner er derfor forbeholdt de der i forvejen deltager i mine cirkler og er medlemmer i mit community på Patreon. 


Hvis du alligevel har noget på hjerte og vælger at skrive direkte til mig herunder, vil jeg bede dig have tålmodighed og vide at du nok skal modtage et svar når tiden vil det. Jeg er meget opmærksom på ikke at skabe et nyt hamsterhjul for mig selv, blot fordi interesseren fra alle Jer skønne mennesker derude er stor.


Jeg holder til ude på markerne i Fredensborg på den smukke Tinghøjgaard, hvor jeg både bor nu og driver forretning i fællesskab med Luise Thye-Østergaard.


Kærligst Freyiia

Skriv direkte til mig her, og jeg vender tilbage når jeg kommer til din mail i rækken:

 
 
 
 

Indre Sandhed

v/ Freyiia Milléh


CVR: 32581765

Langstrupvej 41

3480 Fredensborg