Manifestation

Mine skriverier om emnet manifestation...

-hvordan vi fokuserer energi fra vores indre verden til ydre fysisk manifestation!

Sådan manifesterer du dine drømme i den nye energi, 2020!

Nyhedsbrev ~ nytåret 2020

 

Jeg har arbejdet med mig selv i rigtig mange år, og et af de temaer der virkelig har drejet rundt i mig, er det store spørgsmål om, hvordan man nemt manifesterer det man går og drømmer om. "The Secret" - som mange har hørt om. Den omtalte metode til vordan man visualiserer og FØLER sine drømme til fysisk manifestation. Bringer dem fra sin indre verden og ud i den ydre verden. Jeg tænker ikke, at jeg er den eneste, der i mange år som enlig mor og forsørger, har brugt energi og tanker på at knække den nød:) 


Mit sidste års begivenheder og dybe rejse i mig selv har skabt et gevaldigt energetisk skift i mig, og jeg begynder nu at se resultater af mine manifestationer i min fysiske verden. Jeg vil mene, at jeg langt om længe har knækket nøden og nu begynder alle de små frø jeg har sået igennem årene, endelig at spire lystigt. Og det går stærkt, når der først er hul igennem!


Der er ikke noget jeg hellere vil, end at dele med dig, hvad jeg har lært og indset. Så nu bliver det lige lidt nørdet... jeg håber, du hænger på!:) 

 

Jeg håber, vi er enige så langt, at alt er energi! Alt er blot energi med en bestemt vibration. Du har en vibration, som er evigt skiftende afhængig af dit helbred, dit humør, dine tanker, dine følelser, din tilstand. Det har alle mennesker. Alle ting - både levende og døde ting har en vibration, fordi alt blot er et vibrerende energifelt. Det er almen kvantefysik. Penge er også blot energi med en bestemt vibration. Dit drømmehus har en vibration. Rejsen til Bali har en vibration. Enhver relation har en fælles vibration. ALT er er blot et vibrerende energifelt.

 

Det er en naturlov, at lige tiltrækker lige!

 

Energifelter søger helt naturligt at gå i svingninger med hinanden og skabe resonans, for at samstemme sig og finde en fælles balance. Det er en naturlov at alt søger mod helhed og balance. Så hvis du har en markant forskellig vibration fra de ting du drømmer om at skabe, kan de ikke virkeliggøre sig i dit energifelt, fordi der er for stor afstand mellem din vibration og vibrationen på det du drømmer om!


  


 

OG HER KOMMER "HEMMELIGHEDEN" som er så simpel, at de fleste allerede kender den;

Det er DIN opgave, at bringe dig selv op i en højere fysisk, følelsesmæssig og energetisk vibration,

hvor du resonerer energetisk med dine drømme, så du kan tiltrække dem ind i dit liv!

Læs lige den sætning igen!

 

BUM - så simpelt - men samtidig så svært - for hvordan gør du det??

Så nok er hemmeligheden kendt, men de færreste forstår, hvordan de omsætter den til virkelighed.

 


 

Mange leder efter et quickfix. En nem og hurtig måde lige at fikse sin egen vibration på, så de hurtigt kan tiltrække den lottogevinst der ville ændre deres liv for altid.

Og derfor virker det ikke! Fordi der findes ikke quickfixes, når vi taler energi og vibration. Er du fokuseret på nødvendigheden af at vinde en million, for at kunne få de ting du drømmer om, så går du rundt i en vibration og følelsesmæssig tilstand af mangel. Og når du føler du mangler, vækker det typisk frygt og bekymring. Vibrationen bliver lavere og lavere. Og den matcher bestemt ikke en glæden og friheden ved en milliongevinst. Se bare hvordan det typisk er ældre mennesker og folk der ikke mangler noget, som vinder de store gevinster. Fordi de er ikke knyttet til nødvendigheden af at vinde. De spiller bare for hyggens skyld, men føler ikke de mangler noget. Og bum - så opstår der resonans og pengene vælter ind. "Den, som har, til ham skal der gives, og han skal have overflod." 

 

Det kræver en seriøs kærlighed til dig selv og indsats at ændre din egen vibration helt ned på celleplan. Det kræver, at du er villig til at gå den lange vej og se dig selv dybt i øjnene hele vejen kærligt og vedholdende, skridt for skridt. Og så vil du begynde at se resultater.

Er du tro mod dig selv? Behandler du dig selv kærligt? Lytter du til din krop? Lytter du til din intuition? Lytter du til din indre stemme, som insisterende sludrer til dig, om hvad du bør lave om på i dit liv? Hvad længes du efter? Hvad dræner dig? Tager du dig selv alvorligt? Tør du miste fodfæstet for en stund, for at skabe de forandringer, der vil bringe dig i allignment med dit højere selv? Hvor gerne vil du manifestere de drømme? Hvor langt ud af din comfortzone er du villig til at gå, for at skabe din himmel på jord?

 

Hvis du begynder at tage dig selv alvorligt og leve efter din inderste sjælelige sandhed, så vil du pludselig begynde at se, den verden du drømmer om at skabe, blive virkelig lige for øjnene af dig.

Fordi din indre og din ydre verden ressonere altid! Så se dig omkring i din ydre verden, og du ser et klart spejl af hvordan vibrationen i din indre verden ser ud. Vil du gerne ændre det omkring dig, må du starte med at kigge dybt og ændre dit indre. Så simpelt er det!:)

 

Kodeordet er:

KÆRLIG VEDHOLDENHED

STÆDIG VEDHOLDENHED

TILLIDSFULD VEDHOLDENHED

 
 

 

Opgiv aldrig dine drømme!

Giv dem næring og opmærksomhed. Tro på dem!

Where focus goes - energy flows!

Mærk dit hjertes længsel og tag det dybt seriøst!

Dit indre kald, er din sjæls stemme, som guider dig på rette vej!

Alt er muligt i dette energi matrix!

Du SKABER selv din virkelighed!

 

Hvordan skal DIN fremtid forme sig?

 

 

 

2020 bliver et år med vild transformation kollektivt og personligt for alle. Det tør jeg godt sige, at jeg vil æde min hat på :)

De astrologiske aspekter varsler om stærke muligheder for at bygge et helt nyt bæredygtigt fundament under sig. Saturn, Pluto og Jupiter rejser sammen igennem Stenbukken hele året frem til 21. december 2020. Det er jordelement. Det er nedrivning og genopbygning fra grunden. Men jeg oplever at nedrivningen skete igennem hele 2019. Alt hvad der ikke var rent, ærligt eller bæredygtigt at blevet afsløret og revet i stykker. Nu står vi der og kan starte med at bygge op. Men bestemt ikke bygge det gamle op igen. Det handler om at nytænke og følge med tiden. Det handler om at følge sit hjerte og begynde at dele sine unikke gaver med verden i samskabelse af en ny tid.

Stenbukkens energi handler om ansvar, visdom, styrke, målsætning og hårdt arbejde. Ikke i den forstand at vi skal knokle! Men i den forstand at vedholdende skal fortsætte med at bygge til vi når målet. Sæt det i forhold til min snak om manifestation og at ændre sin vibration. Det har vi alle muligheder for at gøre igennem året 2020, hvis vi er vedholdende og går vejen. Lytter indad. Tager beslutninger. Integrerer de nødvendige forandringer i vores daglige liv. Lytter indad. Modtager indre guidance. Er TRO mod os selv. 

Det kommende år handler om at begynde at bygge vores paradis på jord. Moder Jord råber desperat for at få os til at vågne op. Stenbukken er et jordtegn. 

Det er jordelementet, som kan hjælpe os med at omsætte indre energi til ydre manifestation. 

 Hvad længes du efter at skabe i din verden?

Hvilken bjergtop vil din indre Stenbuk op på?

 

Jeg mærker personligt et stært kald til at fokusere alt min energi i mit liv og min business til at hjælpe mine klienter og kunder med lige præcis dette! Hvert eneste menneske jeg kan hjælpe til at vågne op i sig selv, til at stå stærkt og skinne deres lys i verden, gør mig lykkelig og dybt ydmyg og taknemmelig. Jeg er stærkt drevet af at gøre en forskel i verden, og hjælpe med at løfte flest mulige mennesker igennem min undervisning, mine cirkler, mine healingssessioner og igennem mine forløb. 

 

Ønsker du at høre mere om, hvordan jeg ellers kan hjælpe dig, med at ændre din vibration og finde ind til kernen af din sandhed?

Høre mere om, hvordan du kan bringe dig selv i allignment med dit højere selv, hvorfra du kan manifestere alt hvad du drømmer om?

Høre mere om hvilke muligheder der er, for at DU kan gøre 2020 til året, hvor du begynder at folde din sande sjælsmission ud her i livet?


 

SÅ skriv til mig her!


Jeg tilbyder altid en uforpligtende snak over telefonen, hvor vi kan kigge på hvor du står i livet lige nu, og hvad du kan gøre for at sætte tingene i bevægelse - uanset om det bliver med eller uden min hjælp - så lad os sludre :)

 

GODT NYTÅR

 Kærligst Freyiia