Jeg anbefaler

Jeg vil her på siden dele mine anbefalinger til alle de dygtige energiarbejdere derude som rører mit hjerte, samt alt muligt andet (bøger, film, produkter osv.) der har givet mig værdi på min vej. Det er ganske frivilligt jeg deler og der er intet samarbejde eller "reklamepenge" i det. Men tiden er til at vi må løfte hinanden og forstå, at enhver form for konkurrence hører en gammel mentalitet til. Ingen kan kopierer hver vores medicin, som jeg plejer at sige. Den er unik og kun højtvibrerende når den kommer fra et autentisk sted. Måske du kan finde lige den behandler eller andet herunder, som du står og mangler.


Kropsterapi

Mine varmeste anbefalinger til min kropsterapeut Christian.

Han kan altså noget helt særligt, hvis du har brug for at komme ned i kroppen og finde ud af hvad den prøver at fortælle dig - og ikke mindst løsne op for det. Samtidig ser han lige igennem dig sådan helt energetisk :-) Første gang jeg var hos Christian, tog han blot fat i min nakke, og spurgte hvad jeg var udsat for omkring 26 års alderen, og ramte derved direkte ned i et af mine unge års større chok. Jeg har gået hos ham kontinuerligt i snart 3 år, og har haft rigtig mange dybe "indre rejser" og sluppet mange tårer på hans briks. Jeg oplever hans evner er helt særlige! 


Læs mere om Christian og book tid direkte på linket her: krop-bevidsthed.dk

Kropsterapi - på den blide måde for kvinder!

Idun og hendes hjerterum for kvindelig kropsterapi er helt særligt. Jeg har efterhånden mange erfaringer med at kropsterapi kan være temmelig smertefuldt, så jeg blev dybt overrasket over, hvordan Idun helt blidt skabte en meget dyb kontakt til hele min krop. Med blide nærværende tekniker og sin skarpe intuitve indføling, føles det som om hun er krops-hvisker, og har en dyb udveksling med kroppen og alt det den bærer på af ubevidste smertelag. I 3 timer svævede jeg udenfor tid og rum, imens var hun hele min krop rundt. Med blide tryk og en instinktiv respons fra min krop, aflæste hun min krops budskaber i ord og billeder, og smeltede gamle spændinger væk i kroppens tempo. Har du nogen former for stress eller chok siddende i kroppen, oplever jeg Idun er den helt rette til at møde kroppen på dens præmisser og langsomt få den til at slippe sin modstand. 


Læs mere om Idun og hendes hjerterum på linket her: Iduns Hjerte

Sundhed på celleplan

Min veninde Mariaemily er et af de skarpeste intuitive hoveder indenfor sundhed på celleplan. Der bor en pioneer i hende ift at knække koden til ultimativ naturlig sundhed og et stærkt immunforsvar, efter hun har helbredt sig selv fra en barndom i svær sygdom. Hun forstår at analyserer kroppens symptombillede både videnskabeligt og intuitivt og bygger bro mellem den lægefaglige og alternative sundhedsverden. Mariaemily har hjulpet min krop og mig helt ubeskriveligt meget i min healingsproces, med skræddersyede homøopatiske kure.

Læs mere om Mariaemily og hendes visdom direkte på linket her: Mariaemily.dk

Shamanic Astrology læsninger

Skønne Annette har de seneste år gået i mine fodspor efter en læsning hos mig og uddannet sig hos Shamanic Astrology Mystery School og tilføjet dette redskab til sin i forvejen bugnende personlige redskabskasse. Jeg kan varmt anbefale at få en læsning hos Annette, hvis du er fortvilket over ikke at kunne få tid hos mig. Annette arbejder også med energiterapeutiske redskaber og kæder det hele smukt sammen med budskaberne i dit horoskop. 


Læs mere om Annette og hendes virke direkte på linket her: Kroppen Husker Alt

Human Design Reading

Ása er et helt vidunderlig unikt væsen i denne verden. Hun nørder sine passioner på samme niveau som jeg selv, og hun har en evne til at tolke Human Design Chart intutivt skarpt og formidle det, så du får en masse nye redskaber til at forstå dig selv i denne verden. Jeg kan varmt anbefale en personlig læsning hos Ása, hvis du har brug for seriøs og håndgribelig personlig guidance på din vej. 


Læs mere om Ása og book din læsning direkte på linket her: Human Design | Empowered (re)birth | Sagafloa | Danmark

Kakao/ Blå Lotus sessioner & ceremonier - dyb naturkontakt, plantedietaer og immersions

Skønne Eva dukkede op i mit liv i 2021, og det føltes nærmest som om hun dumpede ned fra himlen på kærligste vis da jeg behøvede det mest! Af sit kærlige rene hjerte kontaktede hun mig og tilbød mig at holde en helt særlig lille ceremoni kun for mig, efter hun igen og igen havde fået det ind som en intuitiv instruktion. Jeg mærkede straks en enorm dybde og resonans i Evas kærlige hjerte og takkede ja til den smukke gave. Hun kom med sin guitar, instrumenter, varme sangstemme og den fineste kakao der nærmest vibrede af skoven og dens magiske væsner. Jeg har oplevet mange ceremonier, men Eva har kontakt til en helt særlig energi, som hun så powerfuldt og samtidig blidt kanaliserer videre. Den ceremoni blev et gennembrud for mig, og siden har jeg set Eva flere gange. Hun har rejst meget i junglen og arbejdet dybere med planterne og Moder Jords visdom, som kun de færreste. Hun driver virksomheden Mightytree med sin kære mand, holder ceremonier og faciliterer dybe individuelle udviklingsprocesser.

Jeg kan varmt anbefale at booke Eva, hvis du vil guides dybt ned i dine egne rødder og tættere på Moder Jord på en helt unik og kærlig måde. 


Du kan finde Eva og kontakte hende her: mightytree.dk 

Instagram: @mightytree.dk eller @naturkaldet

Email: eva@mightytree.dk

Theta Healing kombineret med intuitiv kropsterapi

Jeg lærte Charlotte at kende, da jeg søgte en dygtig akupunktør og fik en personlig anbefaling. Det tog ikke Charlotte mange øjeblikke at tune ind på mig og mærke præcis hvad jeg havde brug for. Men som mig selv og mange andre dygtige lysarbejdere, har hun mange andre redskaber i sin rygsæk end nålene. Hun er blandt andet også kropsterapeut og theta healer. Hun er nu ved at lægge akupunkturen lidt bag sig, og folder Theta healingen i kombination med kropsterapi helt ud, som en effektiv metode til dyb forløsning og transformation. Charlotte holder til på Frederiksberg.


Læs mere om Charlotte direkte på linket her: Full Life Academy - Substans.me

Lydhealing

Skønne Elvirah Svane sendte mig en dag en lydhealing hun havde indspillet efter at have hørt min astrologisk update af den aktuelle nymåne. Jeg lyttede og blevet taget med på en smuk indre rejse igennem et hav af vibrationer der resonerede dybt i mit indre. Du kan skrive dig op til Elvirahs nyhedsbrev og modtage hendes lydhealinger ved hver ny- og fuldmåne.


Læs mere om Elvirah og hent hendes lydhealinger direkte på linket her: elvirahsvane.dk/lydhealing/

Ceremonial Cacao

Jeg er dybt taknemmlig for at have fået den rå hellige cacaoplante ind i mit liv. Det er ren plantemedicin, som åbner hjertet og forbinder os mere til krop og sjæl når vi drikker den med hellig omtanke og en intention. Jeg har prøvet mange forskellige "mærker", men vil anbefale at købe cacao et af disse to steder: 


Hos powerfulde Maria Zofia Moon som velsigner cacaoen med sin guddommelige stemme: pranayogastudio.dk


eller dejlige Christina Sofia som ligeledes sælger de smukkeste kopper: Lovebygaia.com

Træk et orakel kort

Det er altid hyggeligt at bruge forskellige orakelkot til at stille de rigtige spørgsmål og have tillid til at vi får svar på tiltale. Jeg har rigtig mange kort selv, men har også fundet denne fine hjemmeside, hvor der er tre forskellige sæt at vælge imellem til at lave et lille oplæg online.


Du kan selv trække kort direkte på linket her: Free online oracle card