Livskraft

Dette forløb er fyldt op og tilmelding lukket!

Jeg tænker der sagtens kan komme lignende forløb fremover,

da der virkelig er god energi på det.


Bemærk pladserne altid udbydes først til mine abonnenter i Landsbyen,

som tak for deres støtte til mit virke og levebrød❤️

Kære Du ❤️


2024 er et vildt år og vi har et virkelig spændende forår foran os energetisk med mange muligheder for at tage kvantespring på hver vores personlige udviklingsvej.


Jeg har længe gået med impulsen til at starte et helt nyt shamanistisk udviklingsforløb i dette forår, men jeg er blevet ved med at skyde det hen pga andre tykke overbevisninger i mit sind om, hvad jeg troede jeg skulle bruge mit fokus på i disse måneder.


NU er impulsen og visionen dog blevet så insisterende, at jeg har overgivet mig og må erkende at denne Venus/Mars konjunktion i Vandbæreren VIL føde dette nye forløb til verden!!


Perioden astrologisk
Marts og april byder på årets første intense eklipser på aksen Vægt-Vædder, hvor Chiron blandt andet spiller en stor rolle, og energien står åben for et gigantisk healingspotentiale ift at aktivere sin indre ild og virkelig tage sin personlige rå og sårbare power hjem. Senere i april møder vi årets mest omtalte konjunktion i en intens sammensmeltning af Uranus og Jupiter i Tyren. Kodeordet her er manifestation af ting vi aldrig havde troet det skulle blive muligt at virkeliggøre i vores jordiske verden.

I Maj bevæger Uranus sig ind på nyt territorie i Tyren og det er den sidste måned med Jupiter i Tyren inden den i juni skifter tegn ind i Tvillingen for det næste år. Et enormt energiskift som det er gavnligt at være på forkant med i sin egen verden. Og i starten af Juni færdiggør Venus sin cyklus som morgenstjerne og transformerer sig til aftenstjerne i underverdenen bag solens lys.


Jeg har snurret rundt om mig selv de sidste dage, og oplever at fødslen af dette forløb sker NU og vi starter allerede indenfor få uger, så vi kan nå at lande i energien og sætte sejl inden den første eklipse kulminerer senere i marts. Cirklen samles første gang allerede den 5. Marts.


Ramme og intention
Rammen omkring forløbet helt praktisk har også udfordret mig en smule, da jeg tydeligt ser for mig, at vi primært skal være i mit hjem. Det har ellers længe været et lidt helligt princip for mig, at jeg ikke holder cirkler i mit hjem… men intet når at være grundfæstet ret længe i min verden, før det store pendul skifter pol og jeg må følge med:) Så jeg overgiver mig derfor også i kærlighed til at åbne dørene til mit private hjem og invitere denne hellige cirkel helt indenfor i min verden over de næste 4 måneder.


Det er temmelig symbolsk for mig og mit eget udviklingspotentiale med dette helt nye forløb, at åbne mit hjem, mit hjerte og hele min indre redskabskasse op og lære fra mig i overflod. Vi kommer selvfølgelig til at holde ceremonier (Cacao og Shamanic Breathwork), men der bliver ligeledes både astrologisk og terapeutisk (skygge)arbejde ift at komme helt ind under huden på de personlige mønstre og begrænsende overbevisninger der gemmer sig rundt i cirklen. Jeg kan ligeledes forestille mig vi kommer til at arbejde med opstillinger og matrix reimprinting. Men som altid lader jeg energien stå åben til at lade min facilitering guides intuitivt igennem hele forløbet. Og med alt den Uranus energi bliver jeg nok selv overrasket over, hvad der ender med at flyde igennem feltet;)


Min intention med dette forløb er at hver deltager i cirklen får en enestående mulighed for at tage et personligt og vedvarende kvantespring ift. at aktivere og forankre sin egen skabende livskraft til det fælles bedste for alt liv i vores verden. Det betyder at det kræver en vis dedikation og parathed til gennemgribende forandring, at vælge at være en del af denne cirkel. Vi bryder kærligt igennem gamle usikkerheder og de dårlige undskyldninger ego’et måtte have for ikke at gå med den transformation, der ligger på celleplan og blot venter på at blive aktiveret.Praktisk

Der er 10 pladser i cirklen (til både søstre og brødre)

Vi mødes hver anden tirsdag igennem 4 måneder - som udgangspunkt i mit hjem og i skoven i Allerød - med mindre der opstår guidance undervejs til at vi skal opleve noget et andet sted og sammen planlægger det.


Du får ligeledes igennem forløbet 2x1 times personlig online sessioner med mig, som vi sammen mærker ind i hvordan skal bruges. Om det er astrolæsning, terapi, healing eller guidet indre reimprinting… alt står åbent!


5. Marts kl. 10 - 18

19. Marts kl. 10 - 18

2. April kl. 10 - 18

16. April kl. 10 - 18

30. April kl. 10 - 18

14. Maj kl. 10 - 18

28. Maj kl. 10 - 18

11. Juni kl. 10 - 18

25. juni kl. 10 - 18 + afsluttende middag


Der vil blive serveret frokost og snacks alle dage + middag den sidste aften


Tilmelding
Bemærk, hvis du mærker kaldet til denne rejse, er det vigtigt at du kan comitte dig til det fulde forløb og flytter eventuelle andre ting der måtte stå i vejen, så du kan være med alle gange fra start til slut. Sygdom er selvfølgelig aldrig at forudse, og i så fald finder vi alternative løsninger online osv.


Udvekslingen for en plads i cirklen er

Kr. 14.000 + moms = kr. 17.500

Betalingen kan deles op, kontakt mig og vi finder en løsning.


Ved straks tilmelding og fuld betaling sparer du 1.250 kr.:

Kr. 13.000 + moms = kr. 16.250


Det faktureres som et business forløb, så hvis du er selvstændig kan du trække hele omkostningen fra i dit regnskab som et kursus. Har du ikke egen virksomhed kan jeg desværre ikke trække momsen fra, da jeg er momspligtig og skal betale den uanset hvad.Jeg er super spændt på dette forløb og har en fornemmelse af, at det bliver overraskende og gennembrydende på alle planer ligesom vandbæreren er! Mærker du et kald så tøv ikke… økonomi, praktikaliteter og logistik løser sig altid, når vi reelt er kaldet til noget større - men ofte bliver vi lige testet på vejen for at vise om vi virkelig mener det;)Jeg glæder mig til at samle cirklen❤️


Kærligst Freyiia 🦅✨