Sessioner

"If you resist change, you resist life" 

                                 -Sadhguru

BEMÆRK:


Jeg har lukket for sessioner, da min tid er mit fokus er stærkt kaldet til at hellige mig min formidling og jeg skal igang med at skrive en bog. En bog som jeg har mærket på min vej, siden jeg var ganske ung, men som tiden endnu aldrig har været moden til. Pludselig lyder et kald og tiden er NU. Så jeg er blevet stærkt testet og udfordret på at afvise rigtig mange af Jer skønne mennesker, der rækker ud efter min hjælp, og kun prioriterer mig selv og min dybt personlige fortælling, som gerne vil ud i verden nu. Tak for forståelsen. 


Hvilken vej er den rette for dig - LIGE NU? Når du oplever modgang i livet, kan det føles uoverskueligt at lokalisere hvilken vej, der kan føre dig igennem stormen og ud på den anden side.


Det bedste du kan gøre i alle livets svære situationer, er altid at finde en tillidsvækkende person, som har gået vejen før dig - i praksis!! 

(Vi behøver ikke alle opfinde den dybe tallerken...;) !!)


En person som...

  • -både kan være dit fyrtårn og oplyse din vej ud, men som samtidig formår at møde DIG, lige præcis der, hvor du er!
  • -kan lære dig at blive kaptajn på dit eget skib, så du fremover SELV kan navigerer i stormen efter dit unikke indre kompas.
  • -forstår hvad det betyder, at ære hvert menneskes individuelle vej, og ikke blot vil pådutte dig sin vej, som værende den eneste rigtige.
  • -agerer fra et oprigtig ønske om at løfte dig og se dig folde dig ud på et ligeværdigt niveau, uden behov for selv at stå på en piedestal.


Vi lever i en tid, hvor vi har lært igennem generationer, at kun såkaldt videnskabeligt funderede eksperter, kan påberåbe sig retten til at behandle og helbrede andre menneskers ubalancer i krop, sind og psyke. Men sjælendt har disse 'eksperter' gået vejen selv i praksis. De følger tillærte protokoller og modeller efter deres bedste overbevisning og hvor tids sundhedssystem, hvilket absolut ikke skal underkendes!

Men naturens intelligens er blevet glemt og udelukket fra den ligning, og vi lever nu i en tid hvor flere generationer af modige sjæle hastigt er igang med gennemgribende opvågningsprocesser til et mere bevidst liv. Et liv hvor vi igen forbinder os med naturens intelligens i os, og tager vores egen autoritet tilbage, fremfor kun blindt at følge den autoritet, nogen engang har udpeget, at vi skal underlægge os for, uanset hvor velmenende den så måtte være.


Der findes i min verden ingen ensrettet vej for os mennesker. Vi er individuelle sjæle, som på baggrund af hvert vores unikke blueprint, har en mission at udfolde i livet. Det der imidlertid er ens for os alle, er at vejen dertil, går igennem mestringen af vores indre verden - tanker, følelser, energi og fysik. Og eftersom vi alle er forskellige, kan vi ikke puttes i kasser og leve efter protokoller, uden at kvæle vores indre intuitive livsnerve. Så opstår alle symptomerne, som blot er din sjæls nødråb og 'banken på låget af kassen' nede fra dit eget dyb.


- og det er, hvad jeg kan hjælpe dig med:

...at befri dig fra den kasse, dine livsomstændigheder har fået puttet dig ned i, så du kan blive fri til at være den, du inderst inde er !!

Hvordan jeg kan hjælpe dig...


Min personlige og faglige værktøjskasse bugner efter mange års søgen og uddannelse med mange forskellige redskaber og metoder, jeg bruger i mine sessioner og behandlinger. Det primære er, at jeg har løsrevet mig fra blot at følge de modeller jeg har lært, da min erfaring også har lært mig, at ikke to klienter har behov for det samme her og nu. Jeg tuner derfor sammen med dig ind på, hvad din udfordring er, og hvordan jeg bedst kan hjælpe dig igennem den. Jeg arbejder intuitivt og kombinerer de mange redskaber, som når en melodi komponeres efter din unikke sjæl.


Enhver personlig udviklings- og healingsproces hen mod et ønsket mål, handler om at skabe forbindelse mellem krop-sind-ånd og transformere dit ubevidste stof til bevidsthed og højere bevidsthed. Det kan jeg hjælpe dig med igennem en lang række forskellige redskaber og processer.

Coaching - mentoring - samtaleterapi

Samtale er et stært redskab, når der er behov for kognitivt at arbejde med din opfattelse, forståelse, overbevisninger og bevidsthed.


Din bevidsthed er symboliseret ved de 5-10% af isbjerget over overfladen!

Dyb indre rejse - EFT/Matrix Reimprinting

De dybe rejser (på briks), giver adgang til din underbevidsthed og alt hvad du har oplevet, erfaret, glemt og fortrængt - både i dette liv og tidligere liv. Et fantastisk redskab til at arbejde med traumer, uønsket adfærd, indgroede mønstre, angst, tvivl, osv. 


Astrologisk Sjælslæsning og Spirituel mentoring

Med afsæt i dit fødselshoroskop og den Shamanistisk Astrologiske tolkningsretning, hjælper jeg dig med at tolke og afkode det "kort" du er blevet udstyrret med til din rejse igennem dette liv. Vi fødes ganske vist med sjæleligt hukommelsestab, men har faktisk fået et stjernekort med os som vejviser! 


En sjælslæsning afslører et unikt helhedsbillede af hvem du er og hvilke arketypiske energier der driver dig igennem livet. 

-Hvilken Tribe kom du fra i tidligere liv?

-Hvilken mysterieskole er du her for at udforske?

-Hvilken feminin og maskulin arketype skal du lære at forbinde i et afbalanceret indre helligt ægteskab, som du kan indgå i ligeværdige og givende relationer?

-Hvad er du har for at bidrage med til verden?

-Hvad er dit karmiske sår og største svaghed?

-Hvor ligger dine potentialer for succes?


Sessionen kaster lys på dig som helhed,  

både under og over overfladen!

Læs mere om sessionen her.

Psykedelisk Terapi og tripsitting

Ved kontrolleret indtagelse af naturens plantemedicin, der indeholder det psykoaktive stof psilocybin, udløser du automatisk DMT i hjernen. En psykedelisk indre rejse i ansvarlige og trygge rammer, er en forunderlig dyb og meget transforende rejse ind i dig selv. Du kan konfrontere, opdage og undersøger de dybeste afkroge af dit underbevidste selv og naturligt få naturens hjælp til at forløse og heale dine dybeste blokeringer i livet. Læs mere her!

Shamanic Breathwork

Det kropslige arbejde er kraftfuldt ift. at forløse fastlåste følelser og energi i kroppen.

Med en dyb guidet cirkulær vejrtrækning kan du kommunikere med dit nervesystem og ligeledes åbne direkte op til din underbevidsthed og skabe dyb forløsning. 


Healingssessioner kan ligeledes foregå helt stille i en dyb meditativ tilstand. 

Læs mere om Shamanic Breathwork her

Mentorship - helt unik mulighed!


Jeg udbyder mentorship - for dig, som mærker i hjertet, at det er tid til at tage din personlige udvikling og spirituelle opvågning ultra seriøst! 


Tidsrammen omkring forløbet er fastlagt til 4 måneder, men kan forlænges efter ønske afhængig af behov og den individuelle proces. 


Strukturen er simpel og bygges fleksibelt op omkring din unikke situation - i en kombination af personligt fremmøde, online møder og telefonisk kontakt.

Vi mødes eller har kontakt gennemsnitligt en gang hver uge. Nogle gange 2 timer til en dyb session, andre gange blot til en kort opfølgning på telefon. Pointen er den aktive røde tråd igennem hele forløbet, som fastholder dig til din proces og indre transformation.


I fællesskab begiver vi os ud på en rejse, hvor jeg vil være din guide, spirituelle mentor, behandler, coach og personlige astrologiske vejleder igennem alt, som måtte opstå på din vej igennem den givne periode. På magisk vis har livet det jo med at samarbejde, så vi får hvad vi ønsker os!


Vejen er dog sjælendt lineær, men vil bugte sig igennem alle de dale, kløfter og bakketoppe, som du personligt har brug for at besøge, besejre, transformere og integrere for at lære at mestre din indre sandhed!


Prisen for 4 måneders personligt mentorship er 19.999 kr. inkl. moms. (værdi op til 28.800 kr.)


Tænker du det kunne være noget for dig, så kontakt mig for en uforpligtende snak. Priser og energiudveksling


OBS

Jeg har lukket for sessioner, da min tid og mit fokus er stærkt kaldet til at hellige mig min formidling at jeg skal igang med at skrive en bog. En bog som jeg har mærket på min vej, siden jeg var ganske ung, men som tiden endnu aldrig har været moden til. Pludselig lyder et kald og tiden er NU. Så jeg er blevet stærkt testet og udfordret på at afvise rigtig mange af Jer skønne mennesker, der rækker ud efter min hjælp, og kun prioriterer mig selv og min dybt personlige fortælling, som gerne vil ud i verden nu. Tak for forståelsen. Ønsker du et skræddersyet forløb over en periode, hvor vi kan arbejde helt i dybden med din personlige udvikling, prissættes det særligt til dig under hensyntagen til dine behov og din situation.


Jeg er super fleksibel og udarbejder mange særlige løsninger ift. sessioner, hyppighed, betaling osv.

Spørg endelig efter en løsning der passer dig, og vi skaber den! 


Som med alt andet i livet, opstår der en naturlig balance imellem hvad vi giver og modtager. Alt er en udveksling. Jo mere du er villig til at investere din tid, engagement og penge i noget - jo større er udbyttet for dig. Det har jeg i sandhed været vidne til mange gange igennem min tid som behandler. Da jeg var nystartet i sin tid, havde jeg svært ved at prissætte mig selv og tilbød ofte sessioner gratis. Men på mystisk og magisk vis tegner der sig et tydeligt billede af, at dem der intet investerer, heller ikke får særlig meget ud af det. Hvor imod de der vælger at investere i sig selv og lægger hjerte og sjæl i forløbet, er endt med at opnå mirakuløse resultater. Igen - du skaber selv din verden! Hvor gerne vil du det?


Jeg afholder ligeledes længere gruppeforløb, retreats og individuelle ceremonielle begivenheder.

Skriv dig op til mit nyhedsbrev eller følg mig på min facebookside, hvis du vil holde dig opdateret.