Lionheart Retreat

I slutningen af juni danser både 

Venus, Mars og Lillith

i Løvens hjertevarme

arketypiske energi


LIONHEART
Vil du med på vores populære


Indre hellige ægteskab

Deep Dive Retreat 


29. juni - 2. juli 2023

Seeds of Life i Dronningmølle


Kære DU 


Vi oplever en stigende efterspørgsel og mærker fortsat et stærkt kald på at skabe og faclitere disse powerfulde og populære retreats under temaet Dit indre Hellige Ægteskab. En proces der over fire dage garanterer alle deltagende et gennembrud eller mærkbart skift i livet. Der er et tydeligt før og efter for os alle, når vi sammen dykker ind i autencitet, kærlighed og dybde i disse Deep Dive 4-dages cirkler! Processen er for både søstre og brødre - alle kan være med og bruge denne ramme til at dykke dybt i sig selv, uanset hvor man er på sin personlige rejse om man har været med i cirklen før. 


Vi samskaber som altid processen med de kollektive aktive energetiske vinduer, og rejser på dette retreat direkte ind i den ekstraordinære energi af at både Mars, Venus og Black Moon Lillith rejser igennem Løvens arketypiske energi. En oplagt og helt særlig energi til at dykke ind i opdagelsen af og arbejdet med vores indre balance mellem de feminine og maskuline energier. Løven er forbundet med ild, solen, hjertet og kærligheden. Den arketypiske energi repræsenterer skolen for selvkærlighed, værdighed og virkelig at turde stå frem i sit eget lys.


Vores intention er at samskabe et rum og facilitere en proces, hvor vi i fællesskab bliver stærkt bevidste om vores indre impulser ift hinanden. Vi træner vores evne til at mærke vores indre ja/nej og agere betingelsesløst efter det. Dermed vil alverdens skygger og begrænsende programmeringer bliver aktiveret og bragt til overfladen. Vi arbejder med modet til at mærke og udtrykke vores sandhed stærkt og sårbart fra et åbent hjerte, uden at miste os selv ind i relationen og alt det usagte under overfladen.


Der er en fantastisk bevægelse i disse cirkler til at vi har større deltagelse fra mænd, og på sidste retreat var vi tæt på 50/50 deltagelse fra begge køn. Det skaber en fantastisk dynamik i cirklen og afspejler vores arbejde med at finde balancen i vores indre. Vi ønsker os igen at tiltrække en balanceret cirkel af begge køn til denne proces. Men vi har samtidig tillid til, at det lander præcis som det er ment til fra et højere sted. Der er maks 12 pladser i cirklen.Den aktuelle astrologiske energi

Vi er i en hæsblæsende intens kollektiv udvikling ift balancen mellem feminine og maskuline energier i verden. Patriarkiets pyramide slår revner og en ny moden udgave af maskulinitet rejser sig i os alle uanset køn. Samtidig styrkes det feminine intutive felt også i os alle, og det bliver mere almindeligt at være et sanseligt og følende menneske i vores samfund. Når både Mars, Venus og Black Moon Lillith står i Løvens tegn, er det næsten som en hellig  treenighed der åbner hjertets portal for gennemstrømning af solens intense energier. Pludselig kan vi jævnligt se Nordlyset danse i lille Danmark, hvilket vidner om alle de kraftige solstorme som sender kaskader af energi vores vej. Spørgsmålet er om vi bliver væltet omkuld af alt den energi, eller vi kan opgradere os selv til at modtage indstrømningerne og lære at åbne hjertet i endnu dybere kærlighed og respekt til os selv og vores inderste.

Oprejsningen af den nye tids ledere med bankende løvehjerter tager fart... Rejsens forløb

Torsdag eftermiddag åbner vi cirklen med at lande i energien sammen, og grounde dybt ned i vores rodchakra. Vi vækker kroppen med en kort praksis inden vi rejser dybt ind i en Ceremoni og forbinder os med Løvens energi. Vi forbinder os med Moder Jords dybeste rødder med den hellige cacao plante, åbner os for mødet med hinanden i cirklen og sætter personlige intentioner for weekendens indre rejse.


Fredag rejser vi op i harachakraet og udforsker vandets feminine element. Vi vil tage på en dyb indre rejse i vores underbevidste mysterie med åndedrættet som vores åbning i Shamanic Breathwork ceremoni og terapeutisk arbejde efterfølgende.


Lørdag fortsætter vi rejsen op i vores Solar Plexus og aktiverer vores indre maskuline flamme og udforsker evnen til at gå med vores impuls i øvelser med circling og autentisk relationsarbejde. Ny nyder sommeren i haven med vildmarksbad og sauna og bålceremoni om aftenen. 


Søndag lander vi i hjertet og de øvre chakra, hvor vi binder det hele sammen og forener feminin og maskulin i vores indre i en smuk tantrisk Puja ceremoni. Rammen

Hele weekenden pakkes ind i en blid ramme af daglig morgen praksis "Vibrant Breathwork and movement" i det smukke tempel i haven hos Seeds of Life. Vi vil ligeledes vække alle vores kropslige sanser med vildmarksbad, sauna og bål. 


Vi indlogeres i små hyggelige 2 prs. hytter rundt i den vilde have, hvor sommerens grønne farver og friske luft ligeledes vidner om den cykliske proces vi gennemgår. Siigurd har skabt Seeds of Life som en hjemlig oase, og det er samtidig hans private hjem vi inviteres ind i, hvor hans søde hunde Djengo i denne tid skaber smil og åbner hjerter. Brændeovnen knitrer og der er god plads til en rolig stund med dig selv eller en hyggelig sludder i den nærværende atmosfære. 

Forplejning

Siigurd vil på dette retreat faciliterer hele weekendens flow sammen med Freyiia, og med sin kærlige passion for grøn mad ligeledes tilberede alle måltider fra bunden i kreativ samskabelse med os andre. Der vil være mulighed for at lære nye teknikker og få inspiration med hjem til det grønne køkken. Alle måltider vil være økologiske, vegetariske, glutenfri og sukkerfri. Praktisk

Ankomst og indlogering 

torsdag den 29. juni kl. 14-14.30

Vi tjekker ud søndag den 2. juli kl 14


Adressen er Poppel Alle 25, 3120 Dronningmølle. Ved ankomst kan bagagen sættes af ved huset, og bilen må derefter parkeres 10 min nede af vejen på parkeringspladsen ved Dronningmølle Station. 


Der er plads til 12 deltagere. Alle indlogeres 2 prs i hver hytte.


Energiudveksling alt inklusiv: kr. 5.900,-

Der er mulighed for at vælge at betale i to eller tre rater på tilmeldingslinket. Skriv til os hvis betalingen ønskes delt op på anden måde. Tilmelding

Mærk efter om en af pladserne i cirklen er din, og tøv ikke med at tilmelde dig, da det kan gå stærkt nu vi er så tæt på. Du tilmelder dig på dette link:  https://ezme.io/c/KZ/WdTQ


Har du spørgsmål eller er i tvivl om dette retreat er for dig, er du meget velkommen til at kontakte os!


Ved tilmelding modtager du kvitteringsmail med pakkeliste, og i ugen op til retratet modtager du en gruppemail, hvor det er muligt at arrangere samkørsel hvis ønsket.Medbring

Medbring selv sengelinned, håndklæde, badetøj og praktisk behageligt tøj til yoga og varmt tøj til afslappet væren.

Medbring også drikkedunk, blindfold/øjenmaske, dagbog, farveblyanter, en personlig til til alteret og evt. andre energiredskaber hvis ønsket.
Kærligst Siigurd og Freyiia 

Siigurd Thomsen har i 2 årtier arbejdet med og deltaget i spirituel og personlig udvikling. Han er bl.a. åndedrætsterapeut og underviser på dette retreat i sit eget intuitive Vibrant breathwork and movement. Samtidig er han mad-kunstner og har mange steder oplevet at savne en bevidst vibrerende kost, der understøtter det dybt healende arbejde - og netop derfor er det hans vision, som en del af alle de retreats der afholdes på Seeds of Life. Han har arbejdet med mad på et gastronomisk niveau det meste af sit liv og er med årene blevet optaget af det enkle, rene og bæredygtige køkken - uden at gå på kompromis med kvalitet, smag og oplevelse. 80% af hans råvarer handles direkte i Aarstidernes gårdbutik. Resten kommer fra hans egen urtehave og små producenter, som han har erfaring med og fuld tiltro til. Hans gastronomiske inspiration inspiration kommer særligt fra det japanske, nordiske og indiske køkken.


Læs mere og se billeder af oasen på hans instagram eller hjemmeside med samme navn: www.seedsoflife.dk

Freyiia Milléh kalder sig Shamanistisk Bevidsthedsterapeut. Hun driver virksomheden Indre Sandhed, og har en stærk værktøjskasse af både uddannelser og personlig udvikling bag sig. Hun lever af at formidle, behandle, guide og facilitere dybe personlige forandringsprocesser. Hun har stor erfaring med dybt traumearbejde og reel omskrivning af underbevidst indkodet adfærd.  Fra underbevidsthed til integreret bevidsthed. Hun har lagt arbejdet med klienter 1:1 på hylden og har nu helliget sig 100% sit kald som facilitator og formidler til cirkler og langt større grupper. Hun faciliterer Shamanic Breathwork, afholder retreats og ceremonier samt fortolker og formidler det store kollektive skifte på sin YouTube kanal. Hun har nu bygget et stærkt fællesskab iblandt ligesindede på Patreon, der følger hendes videoer og meditationer ugenligt.