Landsbyen

Hjertelig velkommen til

"Landsbyen"


Indre Sandheds Community 

cirkel.indresandhed.dkStep med ind i denne hjertevarme cirkel af ligesindede søstre og brødre.

Det er gratis at oprette en profil og være med i cirklens hjerte.


Lyt med på videoen her, og lad mig præsentere dig

for denne magiske cirkel...Velkommen til vores landsbyHerinde er vi alle søgende sjæle på lige fod, der bevidst har valgt at "gå vejen" mod højere bevidsthed og realiseringen af hver vores indre sandhed. Vi tager alle ansvaret for hver vores karmiske udviklingsvej, men er samtidig bevidste om, at vi i fællesskabets stærke ramme løfter energien til helt nye højder af opvågning, healing og gennembrud.


Siden starten af 2020 har denne cirkel skabt sig selv i energien af hver nymåne og fuldmåne, hvor mine guidede meditationer har trukket flere og flere lysende sjæle til. I starten var der 20 i cirklen og her midt i 2023 mødes der op mod 800 søstre og brødre online i cirklen til månens transmission hver 14. dag.


Dette Community er skabt af mig i fællesskab med et langt større kosmisk hjertes intelligens. Intentionen og de værdier der strømmer igennem dette fælleskab bygger på ligeværd og respekt for forskellighed. Her er der kærlighed og hjerterum til at alle søstre og brødre ærligt kan dele sig selv og deres unikke indre sandhed uden censur eller hensynsbetændelse.Det er ganske gratis at være med i den store cirkel og alle som kommer med hjertets intentioner er velkommen.

I den store cirkel finder du både de ceremonielle meditationer op til hver nymåne og fuldmåne, men også mulighed for at møde alle os andre i cirklen. Vi har cirkler herinde hvor vi både deler sårbart med hinanden, men også deler vores visdom og service. Her er muligheden for at finde dine ligesindede rundt om i landet og selv skabe mindre fællesskaber, hvis det er ønsket. Vi er nu mere end 1000 søstre og brødre i cirklen. Du er også velkommen:)


Hvis du ønsker at dykke dybere i Freyiias intuitive transmissioner og tolkninger, kan du mod en mindre udveksling kan du tilvælge flere muligheder derinde... Se mulighederne nederst på siden her.


Med dit månedlige bidrag støtter du mit arbejde, som menneskeligt fyrtårn og sjælelig vejviser. Det har længe været mit drive at finde en måde, hvorpå jeg kan hjælpe mange flere mennesker, for en symbolsk energiudveksling, hvor alle kan være med. Det er du nu med til at gøre muligt med din støtte.


Kærligheden dømmer og vurderer ikke med holder blot et kærligt rum for, at du kan opdage hvem du er inderst inde og finde modet til at folde dig ud i fuldt flor. Sandheden sætter dig fri!


Må alle i denne cirkel finde vejen hjem, tænde lyset i hjertet og mærke friheden under vingerne.

Kærligst FreyiiaDe første 14 dage er gratis - og du kan altid opsige uden binding...


Klik på det ønskede abonnement ovenover, hvis du vil tilmelde dig!