Shamanic Breathwork Ceremonier

Shamanic Breathwork Ceremonier

-vækkelsen af din indre shaman!

Du finder datoer og link til tilmelding for kommende ceremonier nederst på siden

Shamanic Breathwork Ceremonier er en powerfuld transformerende indre rejse, som inspirerer den rejsende til at vække sin indre shaman og healer. Når gamle sår og dysfunktionelle mønstre slippes og transformeres, begynder vi at genforbinde os til fragmenter af vores egen sjæl, som vi pga. af traumer tidligere har været afskåret fra. Dermed kan vi begynde at generindre hvem og hvad vi i virkeligheden er inderst inde.

Når vi bliver styrket i vores egen indre forbindelse til os selv resulterer det i en følelse af at blive hel og healet, både i vores eget indre liv, men ligeledes i vores relationer og vores færden i verden.  

 

Processen er en stærk sanselig oplevelse og den visdom og healing den enkelte erfarer kommer fra deres egen indre oplevelse under ceremonien. Shamanic Breathwork ærer og forbinder den tidsløse visdom fra vores forfædres traditioner med det spirende nye paradigmes metoder til healing og læring. Shamanic Breathwork fungerer som en regnbue bro mellem disse to verdner og skaber en alkymistisk bro for krop, sind, hjerte, sjæl og ånd.


Selve ceremonien begynder med at vi skaber et tryg, beskyttet og kærligt rum igennem forskellige ritualer med røgelse, intentioner, sang og tromme. De rejsende ligger på hvert deres behagelige leje med øjenmaske, og fokuserer på at slippe enhver kontrol og hengive sig til deres egen indre shaman. De kan påkalde personlige guider, kraftdyr, forfædre, engle eller hvem der nu føles tryg og hellig for dem. Når trommen begynder at lyde, guides de rejsende til at forbinde sig med den cirkulære vejrtrækning og musikken, som er designet og sammensat til at føre underbevidstheden på en rejse med vibrationerne op gennem chakraerne. Den cirkulære vejrtrækning udløser kroppens egen produktion af DMT i lungerne, og skaber en naturlig tilstand af øget bevidsthed og en drømmeagtig sanselig tilstand. Vi kan på den måde bevæge os igennem ego’ets forsvarssystemer og rejsen folder sig herfra ud på magisk vis. Under ceremonierne går vi rundt hos deltagerne og udfører intuitivt krops- og healingsarbejde, som hjælper til dyb forløsning i både krop og sind.

En Shamanic Breathwork dag med os består af to ceremonier, da alle rejser i makkerpar og har en sitter ved deres side til at holde rum og støtte op om fysiske behov undervejs.


Efter en ceremoni arbejdes der med at tegne og farvelægge de indre oplevelser på papir for at forankre og integrere oplevelsen i krop og sind. Efter en pause samles alle i en cirkel, hvor der er plads til personlige delinger og feedback fra facilitatorer på oplevelsen. 


Hver eneste rejse med Shamanic Breathwork er helt unik og ikke to rejser folder sig ud på samme måde. Heller ikke for personer der har rejst et utal af gange. Man kan opleve en bred vifte af forskellige tilstande lige fra en guddommelig bliss, galaktiske rejser til andre virkeligheder, intense møder med egne traumer og skyggesider, til meget fysiske oplevelser i kroppen gennem egen modstand, der skal frisættes og omskrives i psyken.

Genfødsler er normalt forekommende og en enorm transformerende måde at omskrive tidligere traumer og begrænsninger. Gamle dysfunktionelle mønstre kan blive aktiveret og resultere i at f.eks. misbrug og afhængigheder falder bort, når følelser som sorg, frygt, raseri og nervøsitet bliver frisat. 


Shamanic Breathwork er udviklet af Linda Starwolf som har skabt Venus Rising Association for Transformation igennem de sidste 30 år. Hendes erfaring og dybe visdom udspringer af breathworkens første indtog tilbage i 60’erne, hvor hun passioneret har viet sit liv og sin vej til at vække tusindevis af menneskers egen indre evne til at heale og transformere livet i sin reneste ærlige form. Som hun siger er livet både smukt og kaotisk. Lys og mørke er en og samme ting. Shamanic Breathwork lærer os at gå på kanten mellem polerne og skabe balance og helhed.  

Læs mere om Shamanic Breathwork og mød Linda Starwolf på siden her
Jeg har dannet makkerskab med Marialillie Zofia Moon og vi faciliterer alle Shamanic Breathwork Ceremonier sammen. Vi udbyder to forskellige muligheder for at komme til ceremoni hos os. Dels enkelt ceremonier, hvor alle i cirklen rejser samtidig. Og det vi kalder en workshop, som består af to ceremonier efter hinanden, hvor alle rejser i makkerpar og har en sitter ved deres side til at holde rum og støtte op om fysiske behov undervejs. 


Maria og jeg har arbejdet tæt sammen gennem flere år og afholdt mange dybe ceremonier og retreats med både plantemediciner og breathwork. Vi er trænet i at holde et stærkt rum, hvor alt kan få lov at blive følt, foldet ud og transformeret. Under ceremonierne går vi rundt hos deltagerne og udfører intuitivt krops- og healingsarbejde, som hjælper til dyb forløsning i både krop og sind. 


Praktisk:

Ceremonierne afholdes på Bygmarken 3, 3550 Slangerup. Det er nemmest at komme frem i bil, men kan også lade sig gøre med offentligt transport. Og ellers kan samkørsel for det meste arrangeres med andre deltagere. Kommuniker om dette via den opslåede begivenhed på facebook.


Programmet for dagen:


10.00-11.30 intro


11.30-13.00 dagens 1. ceremoni


13.00-14.00 frokost m/medbragt madpakke


14:00-15.30 dagens 2. ceremoni


15.30-16.00 pause


16.00-17:30 sharing


17:30-18.00 afsluttende cirkel
Du skal medbringe egen frokost og snacks, samt: 


-vandflaske

-et varmt tæppe og evt en ekstra yogamåtte, hvis du vil ligge blødere

-øjenmaske/sovemaske/blindfold

-farver af den slags du foretrækker at tegne med (farveblyanter, kul, vandfarve)

-evt. notesbog og penHav blødt, behageligt og ikke for flagrende tøj på. Undgå smykker og stærk parfume.Kommende datoer for Shamanic Breathwork Ceremonier  


12. maj 2023 kl. 10-18 - tilmeld dig her: https://ezme.io/c/KZ/Lg5l


14. juni 2023 kl. 10-18 - tilmeld dig her: https://ezme.io/c/xTj/WAzCFlere datoer kommer løbende!