Mine personlige fortællinger

Mine personlige fortæller fra min egen vej igennem The spiral path...


Nyhedsbrev - personlig deling fra min karrusel lige nu

Nyhedabrev mailliste- 31. maj 2021


Ja, det er simpelthen blevet tid til et nyhedsbrev herfra med en personlig deling fra mit liv - måske det første rigtige nyhedsbrev du modtager fra mig, siden du har tilmeldt dig min liste. Jeg er nemlig ikke længere så flittig til at sætte mig ned og skrive, efter jeg i højere grad bruger tid på at filme og tale til kameraet:)

Der sker RIGTIG meget i min verden personligt i denne tid, og det afspejler sig selvfølgelig også i min virksomhed, da den er mig! For nogle måneder siden skruede jeg ned for den tid jeg brugte på 1:1 sessioner og astro læsninger.Både for at give mig selv ro til at reflektere og integrere min egen udvikling, men ikke mindst for at skabe tid til min længe ventede flytning fra lejligheden i Greve til gården i Fredensborg. Som skrevet på min hjemmeside meldte jeg ud, at jeg ville være klar til at åbne for læsninger og sessioner igen til Jer skønne mennesker, der tålmodigt venter på tid til en læsning, sidst i maj. Men som sædvanlig når man skaber tid og ro til væren, begynder kreativiten at sprudle og forandring spreder sig fra kernen og ud. Det sker også for mig nu og jeg mærker at alt hvad jeg foretager mig både personligt og professionelt er under dyb transformation...


Der skete jo et gevaldigt skift i verden i januar 2020 med den store konjunktion i Stenbukken, hvilket nu står meget klart for hvert eneste individ på denne jord. Helt personligt føltes det i min verden, som om jeg fik åbnet for en stemme i mig, der gerne ville bredt ud. Jeg har i mange år primært haft klienter med fokus på traumer, healing, skygger osv. Pludselig begyndte mine astrolosike tolkninger at fylde mere og jeg fulgte med på dirrende knæ og begyndte at lave tolkninger på video. Der sker jo altid det i vores energetiske virkelighed, at enhver handling sætter ringe i vandet, og når vi aktivt gør noget andet end vi plejer, begynder der også at ske HELT nye ting omkring os. For at gøre en lang historie meget kort, blev det begyndelsen på en vild ekspansion i mit liv. At sætte mig selv fri til bare at være mig, og bare formidle min sandhed uden censur eller tilpasning til hvad alle andre gør - det har virkelig føltes, som at få en raket i rø....!! 🚀 


Jeg havde aldrig kunnet forestille mig hvad det ville åbne op for og hvad det har bragt med sig på så kort tid. Jeg og mit liv er som transformeret og kursen fortstætter tilsyneladende med ren magi som pejlemærke...


Nu er jeg landet på gården hos min skønne veninde Luise Thye og hendes familie. Det har været - og er stadig en lidt hård fødsel med mange uforudsete hændelser undervejs. Jeg opsagde min lejlighed med forventing om at kunne flytte ind den 1. maj, men ombygning, håndværkere og dyb energetisk renselse både energetisk, fysisk og fundamentalt på gården, har taget længere tid end forventet. Som altid... Og igen griner Luise og jeg af, at hun intuituvt allerede tilbage i januar mærkede 1. juni, men vores utålmodige ego'er overtog planlægningen og vi troede vi kunne bypasse divine timing :-)


Sideløbende i min verden er jeg i mine drømme blevet kontaktet igen og igen af noget der oplevedes som et "råd af ældre". Jeg drømte, at jeg skulle tage kontakt til min lærer Levi på Bali, som førte mig igennem en dyb proces i 2019. Det har ført til en meget klar guidance om, at det nu er tid til endeligt at blive certificeret i Shamanic Breathwork, som jeg har faciliteret på mine retreats de sidste år med stor succes. Jeg mangler lige den sidste del af uddannelsen, før jeg må udbyde større workshops og healingsrejser med Shamanic Breathwork fra Venus Rising, som er et beskyttet trademark. Det betyder at jeg nu har tilmeldt mig certificeringen fra USA, som foregår hver nat online i tidsrummet kl. 01-05 OM natten fra den 1. juni og 14 dage frem!! (Gisp - det er jo i morgen nat rejsen begynder og jeg ved den bliver intens:-))Normalt ville jeg være tøvende med at vende min døgnrytme rundt på denne måde, da jeg er yderst sensitiv for min nattesøvn og sunde rytme, men den måde jeg blev kaldt ind på i mine drømme efterlader ingen tvivl om at det er NU...  jeg har været i tvivl om jeg skulle igennem denne certificering, fordi jeg fuldt ud føler mig rustet både personligt og fagligt til at facilitere min egen Breathwork. Men jeg fik stærke visioner om, at jeg skal gennemføre denne breathwork-rejse på gården, og at jeg kommer til at hente en masse energi, healing og upgrades ned undervejs. Mit nye hus er bare stadig ikke klar før midt i juni, så vi møder hele tiden praktiske udfordringer, der beder os om blot at slippe hovedet, kontrollen og finde en måde at navigere i et nyt nu! Så nu er jeg blevet installeret i en midlertidig 1V leljlighed på gården, som vi fremadrettet bygger om til det smukkeste ceremonielle rum, hvor jeg vil komme til at facilitere mange ceremoier og workshops. PÅ sin vis genialt fra højere sted, at jeg skal gennemgå Breathwork procesen og certificeringen i det rum, hvor mange skønne mennesker fremover vil komme til dybe healingsceremonier og sessioner. Jeg mærker allerede nu, hvordan jeg er på energiarbejde hver nat, for at opgradere energien i de fysiske rammer på dette magiske sted!

 

Så kære du og alle Jer derude... der kommer til at gå lidt længere tid, før jeg igen er klar til at åbne for klienter og sessioner her på gården i de skønneste rammer. Jeg skal lige igennem denne fødselskanal og opgradering af min egen, før jeg dumper helt ind i mit eget hus og kan være i service igen - udover alt det jeg allerede giver med gratis video astro updates og guidede meditationer hver 14. dag. Samtidig holder jeg også hjulene kørende i mit online community med morgen meditation hver mandag og andre videoer om både astrologi ogi personlig udvikling løbende. Du er meget velkommen til at være med derinde, hvis du vil have guidance og støtte igennem de aktive energier i denne tid, som er så heftige for os alle! 


Jeg mærker meget stærkt at mine læsninger, sessioner, guidede indre rejser og ceremoniner ligeledes er blevet tilsvarende mere powerfulde i takt med min en genfødsel til en højere vibrerende version af mig. Og så håber jeg at du lader dig inspirere af min deling, og selv BARE GÅR IGANG, hvis du mærker noget nyt gerne vil igennem dig. Jeg anede virkelig heller ikke hvor alt dette skulle tage mig hen, men det er MAGISK at se i bakspejlet hvor meget der er sket på kort tid, fordi jeg fandt modet og blot begyndte at tage små skridt som pludselig blev støtte og større.


Jeg skal nok holde dig opdateret og melder ud her på mailen igen, så snart jeg er kommet igennem denne sluse og energien åbner sig for noget nyt på den anden side ❤️

 

De kærligste hilsner 

Freyiia 

 

I dag fejrer jeg mig selv 

Facebook ~ 23.01.20


Det er idag et år siden jeg sad hos tatovøren og samtidig modtog besked om, at mit ønskede navneskifte var godkendt. Det var en vild følelse. Som at konfrontere min livslange frygt for at være anderledes, og nægte at leve efter den mere!

Efter min fars død kort forinden, mærkede jeg et stærkt behov for at sætte mig selv fri at de pæne pudsede facader, som indtil den dag havde defineret mig udadtil. En del af mig følte det var vanvid at få en tatovering. Og så fra håndled til albue, hvor den ikke kan skjules. Men jeg havde følt mig kaldet længe til at gøre det, og tatoveringens budskab var et commitment til mig selv. Tatovøren spurgte flere gange, om jeg var helt sikker på, at den ikke skulle vende modsat, da den ellers vender på hovedet for andre menneskers blik. Men jeg insisterede. Tatoveringen er for og til mig, og ikke til ære for andre.
“May the pure light within you, guide your way on” står der på trinene til trappen som fører til en snoet lang vej op i et strålende lys. Sat Nam betyder “truth is my identity”.

Jeg skal lige hilse og sige at bordet fanger, når man vælger af præge sine værdier ind i både sit navn og sin krop. Jeg kunne pludselig ikke stikke af fra mig selv længere. Det var et dybt løfte til mig selv om at leve mit liv i sandhed. Altid. Hver dag. Hver time. Hvert minut.


Det har været et hårdt og vildt år! Jeg har konfronteret mig selv og mine tidligere mønstre og vaner på alle niveauer. Jeg har set mig selv dybere i øjnene end nogensinde før, og fastholdt mit eget blik hele vejen igennem. Jeg har skrællet så mange lag af mig selv, som igennem min opvækst er blevet skabt af frygt for ikke at passe ind. Af frygt for ikke at være vellidt, pæn nok eller dygtig nok til at blive accepteret i samfundet. Og det på trods af, at mit hjerte skriger til samfundets værdier og ikke ønsker at være en del af det. Men vi mennesker et jo instinktivt et flokdyr - og hellere accepterer fællesskabets råddenskab end at træde ud og stå alene!?


Mine beslutninger hvirvlede mig direkte ind i mit eget mørke. Jeg vidste at den eneste vej ud af en specifik frygt, er at gå direkte igennem den! Jeg har virkelig stået alene igennem en stor del af 2019. Lært at holde og rumme mig selv kærligt i min puppe af dyb transformation. Jeg blev dybt fascineret af at læse, at en sommerfuglelarve faktisk æder sin egen krop inde i puppen, i processen før vingerne vokser ud og den fuldender sin transformation. Sådan følte jeg det også. Jeg var i færd med kærligt og tilgivende at æde mig selv og fordøje og integrere alle mine skygger, min frygt, min ensomhed, min evige følelse af mangel og min indre pleaser. I min evige jagt på kærlighed, accept og anerkendelse har jeg ladet andre mennesker overskride mine grænser igen og igen. Men hverken jeg eller de vidste at de gjorde det, da det skete. For jeg havde slet ikke defineret, hvem jeg selv var, og kunne derfor ikke sætte nogle grænser. Men min krop og mit nervesystem skreg hver gang det skete. Mit navneskifte og min tatovering tvang mig til at definere min identitet og finde modet til at vise verden, hvem JEG er - uden en agenda om at skulle passe ind nogen steder.


I april rejste jeg til Bali, hvor jeg gennemgik en dyb indre proces på en måned lang Shamanic yoga teacher training. En uddannelse som i høj grad matcher MINE værdier! Og hvordan ved jeg det? Fordi jeg kunne mærke i mine celler. Følelsen af liv, flow og dyb begejstring fyldte mig, og åbnede for inspiration, idéer og visioner. En stærk oplevelse af ægte dybfølt passion, af at lade noget vokse i mig, som jeg slet ikke kan lade være med at forfølge... i dyb tillid til hvor det end må føre mig hen.


I sommers mærkede jeg til min rædsel, at næste skridt i min proces, var at træde helt ud på kanten og tage springet direkte ud i min livslange frygt for mangel på penge. Jeg måtte kappe trådende til mine økonomiske sikkerhedsnet, og se min frygt i øjnene. Jeg besluttede mig for at sætte alle sejl ind på at gøre min 10-årige selvstændige forretning bæredygtig, så jeg kan leve af den. Og KUN af den. Så jeg kun skal beskæftige mig med de ting jeg elsker og brænder for! Intet andet! Fra august til oktober kravlede jeg lige fra måned til måned. Tjente præcis hvad jeg skulle bruge for at overleve, men heller ikke en krone mere. Jeg begyndte at få tillid til, at det faktisk altid løser sig. Og jo mindre frygt og kamp der er i mig, jo nemmere flyder energien, og jo bedre løser det sig. Penge er bare energi✨


I november afholdte jeg mit første astro-yoga retreat med stor succes. 4 intense dage spækket med alle de redskaber jeg fik med fra min træning på Bali og mit mangeårige virker som coach og spirituel mentor. Alle deltagerne ville have mere og gå dybere. Kun få uger senere tog hele gruppen selv initiativ til at mødes privat og holde fast i energien. Det rørte mig dybt!


I starten af december mærkede jeg en træthed og opgivenhed ift fortsat kun lige at kunne samle trådende fra måned til måned økonomisk. Men jeg havde lovet mit selv at fortsætte og ikke give op. Jeg havde en skelsættende samtale med en nær sjælesøster, og vi hjalp hinanden til at hengive os til vores dybeste modstand og frygt. Jeg erkendte at min frygt var, at jeg måtte nødsage mig til at søge dagpenge i en periode for at overleve. Men jeg accepterede det og sagde højt, at den mulighed jo er en gave. Og i det øjeblik skete noget dybt magisk. Den sidste rest af frygt og modstand forsvandt fra mit system. De følgende tre dage “downloadede” jeg hele konceptet for et årsforløb for en lille tribe på ti sjæle. Det føltes SÅ stort og uhåndgribeligt at sætte i værk, men jeg mærkede fuldstændig klarhed og et meget stærkt flow af inspiration, energi, vilje og styrke.


Jeg satte det igang. Tog fat i Siigurd fra Seeds Of Life, som straks var klar på et omfattende samarbejde hver måned i et helt år. Jeg sendte invitationer ud til mine klienter og tidligere deltagere fra retreatet i november. På kun 4 dage havde jeg solgt de første fem pladser og pengene strømmede ind! Kun 10 dage efter at jeg overgav mig til muligvis at måtte søge dagpenge for en kort periode. Det var en VILD følelse og jeg måtte nive mig selv i armen flere gange.

Igår startede forløbet med et fuldt besat hold. 10 fantastisk modige og dedikerede sjæle har comittet sig uden at blinke, til at følges mig med hele vejen igennem 2020. Der blev gjort fuldstændig ærlig status over, hvor de hver især skal se sig selv dybt i øjnene, for at bruge dette forløb og dette fællesskab, til at skrælle alle deres unødvendige lag af, og rejse sig stærkt med deres inderste sandhed yderst på kroppen!


Jeg er ærlig talt stolt af mig selv! Jeg fejrer idag min 1 års genfødsel’sdag. Jeg står idag stærkt, ærligt og sårbart præcis som den jeg er. Jeg tør nu tale min stemme, velvidende at mange derude ikke forstår sig på min spirituelle sandhed og de budskaber jeg formidler. Det er helt okay. Jeg er ikke bange for kritik og udstødelse længere. Jeg tør godt gå alene, og jo mere jeg gør det - jo flere vælger at følge mig og inspireres af mit lys, til selv at rejse sig stærkt og gå side om side med mig. Vi er alle lige - vi er alle unikke - vi er alle ét! Sammen er vi stærkere!.


Jeg holder mit næste retreat i sidste weekend af februar. Jeg har haft så travlt med fuldt fokus på årsforløbet den sidste måned, så dette enkeltstående retreat ikke har fået et kærligt fokus. Så nu flytter jeg min indre fokuserede laserstråle af kærlighed og dedikation til at tiltrække de sjæle, som skal med på det næste dybt transformerende forløb. Jeg elsker at være i service og skabe livsforandrende dybe processer. Det er mit kald.


Tak fordi du læste med hele vejen, uanset hvad du må mene om mine ord 🙏🏻


Kærlighed fra mig til dig, med ønsket om at vi alle må rejse os i vores individuelle sandhed og gå side om side, heale vores Moder Jord, og sammen skabe en lysende fremtid.


Kærligst Freyiia

Lad julen være hjerternes fest - med eller uden børn❤️

Facebook ~ 24.12.20


Jeg skal endnu engang undvære mit skønne barn juleaften 🎄 

For 14 år siden da det skete første gang, gik mit hjerte en lille smule i stykker. Mit 14 år yngre jeg besluttede sig ubevidst for, at julen hvert andet år uden ham var meningsløs. Jeg opbyggede derfor en stille indre modstand mod julen og begyndte at søge frivilligt arbejde for trængte familier eller andet selskab end min familie hver andet år, fordi det gjorde så ondt i mit moderlige hjerte at undvære mit barn i familiens skød.

Jeg ved, der sidder rigtig mange derude i dag og deler denne følelse. Julen er børnenes fest - og intet gør os som forældre mere varme om hjertet, end at se julelys blive tændt i vores børns begejstrede øjne, når træet bliver tændt og de smukke gaver glimter i farvestrålende papir🎄✨


Men i år mærker jeg en helt ny glæde ved julen, selvom det bliver uden min søn. Han skulle egentlig være hos mig i år, men han fik frihed til selv at vælge, hvor han vil holde jul, fordi han er så stor nu. Og han valgte sin far - primært pga sine små søskende på den side.

Det gør mig stolt og glad - at han har modet til at være tro mod sig selv og sit hjerte ❤️ På trods af han står i mellem og skal “vælge side” og så nødig vil skuffe nogen af os.


Børn beder ikke selv om at være delebørn. Og deres største smerte som delebørn, er konstant at være følelsesmæssigt splittet.

Det bliver så tydeligt for mig, hvor vigtigt det er, at vi som deleforældre, selv tager ansvar for vores følelsesmæssige reaktioner på vores savn, så vores børn ikke skal bære dem for os. For uanset hvor smilende vi er i vores adfærd når vi sender dem afsted, så mærker de vores følelser og stemninger mere end alt hvad vi siger og gør.


Jeg vælger derfor nu at ændre mit ubevidste mantra: “Julen er børnenes fest” med “Julen er hjerternes fest” ❤️ -og så glæder jeg mig til at forkæle min brors skønne børn i aften i stedet for.


Glædelig jul mit kære barn. Jeg elsker dig, både som mit lille barn og som den empatiske unge mand, du er ved at forvandle dig til!

Jeg håber, du får en fantastisk aften med din familie og jeg glæder mig til at se dig om nogle dage ❤️


Glædelig Jul til alle Jer andre også ❤️Vi mindes min kære far i dag 💖✨

Facebook - 22.11.19


Det er i dag et år siden, han endelig fik fred efter lang tids svær sygdom. Min mor og jeg har de sidste uger gennemlevet den sidste svære tid igen, og i morges kl 9.15 stod tiden stille et øjeblik✨


Sidste år på denne dag må jeg indrømme, at jeg åndede lettet op, fordi de sidste måneder havde været så ubarmhjertig hårde for os alle. Det var ikke værdigt for hverken ham eller os andre, at livet ebbede så ufatteligt langsom ud af ham, mens min mor og jeg passede ham hjemme som han ønskede sig. Men jeg var på ingen måde forberedt på, hvor svær en tid jeg først begyndte at gå i møde, da han endelig fik fred.


Dette sidste år vil jeg betegne som min egen indre død og genfødsel både fysisk, følelsesmæssigt og sjæleligt. Én ting har været sorgen og tilvænningen til ikke længere at have en far i min fysiske verden. Det er svært i sig selv. Men jeg oplever i høj grad, at der blev igangsat nogle dybe processer på et ubevidst plan, da min far faldt bort. Fars pige måtte blive voksen.


Alt det min far i bedste mening har præget ind i mig af både givende og begrænsende mønstre, overbevisninger, holdninger og værdier blev pludselig sat fri og gjort meget tydelige for mig selv. Jeg kan bedst illustrere min oplevelse, som en masse energitråde der er blevet spændt ud imellem ham og jeg igennem vores fælles liv. Og da han åndede ud for et år siden, mistede trådene fastholdelsen i den ene ende, så de pludselig flagrede ud fra mig og omkring mig. Og det har taget mig hele det sidste år, at få styr på alle de tråde. Taget stilling til dem. Nogle tråde er kappet og andre er der bundet sløjfe på. Nogle tråde er der helt sikkert stadig på det ubevidste plan, og dem arbejder jeg videre med.


Jeg har skrevet meget om medafhængighed det sidste halve år, og det er også affødt af denne proces i mig. Min far var et stærkt omsorgssvigtet barn, der voksede op under svære omstændigheder uden en primær omsorgsgiver, fordi han blev opgivet ved fødslen og kom på børnehjem. Jeg er slet ikke i tvivl om hans store kærlighed til mig, og at han gjorde alt for mig, som han mente en god far bør gøre. Men hans evne til at udvise omsorg, bar altid præg af hans eget svigt, selvom han i høj grad gjorde en stærk indsats igennem sit liv for at bryde sine egne mønstre. (Jeg tænker han gjorde det ret godt, når jeg kigger på, hvor velfungerende jeg alligevel selv er blevet 😇)


I dag på årsdagen for hans død, mærker jeg endnu en lettelse. Endnu en cirkel sluttes og en energi slipper. Det første år er gået. Jeg har uden modstand givet mig selv den tid det naturligt har taget at bearbejde, processe, fordøje og omstille mig til livets omstændigheder.

Jeg mærker nu en ny tid åbner sig for mig. Jeg føler mig fri. Noget helt nyt i mig spirer og gror lystigt 🌱


Jeg mærker energi, glæde, lyst, inspiration og stor motivation på det næste kapitel af mit voksenliv.


Tak kære far, for alt du har lært mig og givet mig i dette liv.

Jeg ved, du har gjort det absolut bedste du kunne ud fra de forudsætninger du selv havde - og mere til 🙏🏻


✨💖✨

Min stemme sætter mig fri...

Facebook ~ 28.08.19


Jeg tog forbi den skønne sjæl Pia Nissen igår, til en lidt dybere sparring om mig selv og min vej i livet lige nu ❤️ Det er så vigtigt selv at søge sparring og modtage hjælp fra andre, når man som jeg, altid bruger energi på at hjælpe andre på deres vej. Der skal være balance mellem at give og modtage...
Ja, alt handler faktisk om balance ☯️


Jeg er på vej igennem et gigantisk kvantespring i min personlige udvikling. Alt som er trygt og velkendt er i det sidste år smuldret og gået i opløsning for mig. På den gode måde, selvom det er benhårdt at stå i!!


Det får mig til at reflektere over processen...

Når vi virkelig ønsker os udvikling og sætter alle sejl ind på den dybe transformation, så begynder vores verden at ryste under os og gå i opløsning. Det nye kan ikke fødes ind i en højere vibration, før vi tør give slip på det gamle og flytte os ud af vores comfortzone. Vi skal have modet til at blive hvirvlet ud i en ukendt tomhed og følelse af kaos. Hvor der intet velkendt er at holde fast i. Stilhed, tvivl, frygt...

Og lige præcis her i processen, er det så nemt at løbe tilbage! Tilbage til den relation vi prøvede at slutte. Tilbage til jobbet vi ønskede af forlade. Tilbage til misbruget som vi havde lovet os selv at holde op med. Tilbage til de trygge gamle destruktive mønstre...

Det kræver tillid... tid... vedholdenhed... Det kræver viljestyrke at vise os selv den respekt og kærlighed, at vi mener det alvorligt denne gang! ... bare sidde med det... blive i følelsen... længe nok...


Og pludselig bryder vi igennem... pludselig går det stærkt. Nye døre brager op. Det bliver nemmere. Vi ser resultater. Muligheder opstår som perler på en snor. Nye relationer får plads. Og en ny selvfølelse vokser indefra. Flow, tempo, liv, håb, begejstring...
It is the spiral path in life!

...

Pia mindede mig om, at jeg er formidler af hjerte. Jeg er her for at bruge min stemme. Tale min sandhed. Fortælle min historie og inspirere andre til selv at sprænge rammerne for, hvad de tror er muligt... Vi skaber selv vores virkelighed! Tillad dig selv at drømme stort!!

Vi er nødt til at turde lukke døren, og træde ud i ingenmandsland, før den nye dør viser sig...


Men så går det også stærkt!!!

I juni 2018 tog jeg plejeorlov

Facebook 8.5.19


...for at være tæt ved min fars side, igennem hans sidste svære tid. Det blev den hårdeste prøvelse i mit liv indtil nu! At vente på døden, uden at vide hvor længe. At gennemleve min fars dybe proces tæt ved hans side, uden at kunne hjælpe ham ud eller igennem ...men blot støtte ham igennem hans fysiske og følelsesmæssige smerter til det sidste åndedrag.


Undervejs blev jeg bekendt med en uddannelse på Bali til april, som jeg følte mig stærkt kaldet til at tilmelde mig, uden at vide, om det blev muligt at tage afsted. Men det blev mit lys igennem en mørk tid🌟


Min far åndede ud i slutningen af november. Jeg fik en slem hovedpine dagen efter, som varede i 4 måneder. Måske en fysisk manifestation af dyb udmattelse og sorg på samme tid.


I april rejste jeg til Bali og blev en del af en gruppe på 35 smukke sjæle fra hele verden. Vi skulle sammen gennemgå en intens Shamanistisk yogalæreruddannelse kombineret med en dyb personlig proces med åndedrætsterapi. Jeg blev hvirvlet direkte ned i mit eget indre dybe hav af sorg og frisættelse på samme tid. Vi mødte kl 7-21 hver dag, startende med yoga og meditation hver morgen. “Vedholdenhed er vejen til frihed” blev min underviser ved med at sige. Alle yogatimer slutter med den liggende hvilestilling, -også kaldet Dead man pose. De første dage jeg hørte disse ord, blev jeg ufrivilligt i mit indre, sendt direkte tilbage til min fars dødsleje, og brød grædende sammen på min yogamåtte.


Jeg arbejdede mig stædigt, men selvkærligt og tillidsfuldt igennem daglige smerter i min krop. Mødte op til hver eneste undervisning. Har oplevet det som sorg, der flyttede sig over en periode på 5 uger fra hovedet til nakken, ned igennem ryggen, satte sig i lænden, videre ned i højre lyske om på forsiden af låret, videre ned i knæet. Højre side = maskulin = far.


Undervejs begyndte jeg at vise mig ærligt og sårbart åben overfor min gruppe. Afslørede min inderste usikkerhed og satte mig selv fri, ved at svede til morgenyoga i bar mave, på trods af mine kærlige strækmærker og bløde hud, i blandt alle de unge smukke yogier. Det tog mig at par uger at samle mod til at smide den top i varmen. Hvilket kan virke så ligegyldigt set i bakspejlet, men det blev for mig et symbol på at tage min maske af. Jeg valgte at hvile i min uperfekte skønhed. Jeg begyndte at stråle og alle bemærkede det. Jeg delte modigt mine refleksioner på trods af sprogbarrierer, og jeg oplevede at alle lyttede og ville høre mere.


Midtvejs fyldte jeg 40 år. Jeg følte løbende et skift i mig. Som om noget meget dybt i mig gav slip og jeg udvidede mig. Der blev plads. Plads til et nyt kapitel. En ny selvsikkerhed. En ny og stærkere motivation til at sætte mit unikke og kærlige aftryk på verden igennem mit liv og mit arbejde. Vi har alle en historie at fortælle, som kan inspirere og hjælpe mange andre mennesker videre på deres vej. Jeg føler det er min sjælelige pligt at begynde at fortælle min historie og dele min stemme mere frit.


Jeg er netop kommet hjem fra Bali. Nu med to nye certifikater til min samling og mange flere redskaber i min indre værktøjskasse til at hjælpe andre mennesker på deres vej. Det er min passion. Og jeg kan med stolthed sige, at jeg altid har gået den lange vej selv, før jeg hævder at kunne hjælpe andre. Smerterne i min krop slap helt, dagen før jeg rejste hjem.


Shaman betyder “The wounded healer”. Helbrederen, som selv har gået den lange vej igennem den sorte nat og sine egne traumer.

Jeg føler mig genfødt. Ny og ren. Motiveret og klar. Udfordringen er nu at fastholde energien og grundfæste den herhjemme. At finde en måde at lade mit nye jeg komme til udtryk og forene det med mine gamle rammer, relationer og klienter, som har ventet på jeg skulle vende hjem.

Jeg er hjemme igen, men i en ny form... i en højere vibration. Det er min intention løbende at dele mere ærligt og åbent end før, hvad jeg har på hjerte ❤️

Må de, der ser mit lys, have modet til at se, at det blot er en reflektion, af deres eget lys 🌟


Kærlighed til dig far ✨❤️✨


Og tak til dig, fordi du læste med helt til enden 😘 

Kærligst Freyiia