Retreat

Let your soul's path emerge from the depths of your subconscious,

to the surface in your earthly physical life...Tag med på en rejse dybt ind i din sjæls astrologiske blueprint!


27. februar - 1. marts 2020

Seeds of Life i Dronningmølle


Kun 10 pladser i cirklen!

(Pt. 6 pladser tilbage)


(Normalpris kr. 5.555)

Last minute - pris kun kr. 4.444,-

inkl. en individuel personlig sjælslæsning

Betalingen kan deles i

2 x 2.222 kr.


Tilmelding lukker den 20.02.2020,

eller når der er fuldt booket!


Tema

På dette retreat er Fiskens arketypiske energier særdeles aktive og vil sætte rammen omkring din indre opdagelsesrejse. Solen og Neptun står i fisken, Merkur går retrograd i fisken og nymånen har få dage forinden plantet et frø i fiskens dybe vand element. Det aktiverer dit indre følelsesliv og åbner et enestående vindue, hvor du med fordel kan tune ind og bruge energien til at dykke dyb ned i dit underbevidste, mystiske og drømmende indre rige.

Når kommunikationsplaneten Merkur går retrograd i fisken (som giver adgang til højere dimensioner og mystik), kan du nemmere tappe ind i en strøm af kanaliserede budskaber, healing og højere visdom. Men det kræver, at du kan stilne sindet og din logiske tankegang. Du vil i løbet af weekendens dybe processer komme dybt tilstede i din krop, sanser og følelser, hvorfra du kan modtage denne indstrømning af højere frekvenser. 


I ugen op til retreatet får du en times online astrologisk sjælslæsning med mig, hvor vi i fællesskab tuner ind på det livsområde Fisken aktiverer i dit horoskop. Du kan vælge at fokusere på et særligt tema, der måske er aktuelt i dit liv lige nu, og arbejde i dybden med det. Der er plads til både fælles og individuelle processer i gruppen, hvor jeg ser hver enkelt i cirklen og er til rådighed ift. dybere sparring og feedback.Retreatet

Igennem et intuitivt flow af yoga, Shamanic breathwork, chakra healing, cacao ceremoni, dans, meditation, vildmarksbad og periodisk stilhed, vil vi flyde med energien og tune os dybt ind i oplevelsen og bevidstgørelsen af hver deltagers arketypiske energier og fiskens dybe vand element. Weekenden igennem vil alle telefoner være slukkede, og vi fordyber os helhjertet i den proces der folder sig ud - individuelt og i gruppen.


Fordybelsen sker i den skønneste hjemlige naturoase, hvor der dagligt serveres højt vibrerende vegansk mad tilberedt med kærlighed og nærvær af Siigurd, som er kok, ejer og vært på Seeds of Life. Alle sessioner vil foregå i det smukke tempel der ligger midt i den skønne have imellem træer, buske og de små hyggelige annekser, som alle deltagere indlogeres i. 


Min intention med dette retreat er, at du som deltager bliver indført i dit personlige sjælelige blueprint, og får klarhed over, hvordan du kan bringe din indre sandhed med op til overfladen i din bevidsthed. Samt hvordan du kan bringe den klarhed med tilbage og integrere i dit daglige liv.

"Jeg følte mig som blommen i et æg, havde ingen forbehold overhovedet, du holder dette rum for alle meget respektfuldt og trygt. I din forståelse for processerne kan man mærke hvor dybt du kender dem i dig selv og hvor "fearless" du er i din tilgang. Det gør at man tør slippe, slapper af i det der kommer.
Det er temmelig tydeligt for mig nu, hvordan det spiller sammen... og dette føles som en integreret del af mig nu. Det udmønter sig fx i at min "vandmand mars" nu på en måde kan træde lidt tilbage og bare holde space for "vædder Venus krigeren", så hun kan udforske sine styrker og sit sprog, det er så fedt!!
...Stor ros til dig, du viser meget af dig selv i dit arbejde og du er som spaceholder/facilitator både en "spirituel hønemor" og samtidig går du foran som "kalikriger" og baner vejen for destruktion af usund fastholdelse af gammel sikkerhed." ~ Pernille Jørgensen

Program

Processen starter for dig i ugen op til retreatet med en times aftalt individuel session online med mig. Du bliver forberedt grundigt til weekendens dybe processer med en personlig sjælslæsning og indførelse i dit personlige horoskop. En personlig velformuleret intention for din proces og indre rejse på retreatet, vil virke som et kompas for din underbevidsthed, og du kan være sikker på, at du igennem weekenden finder klarhed og svar på de spørgsmål du kommer med.  


Vi starter alle dagene kl 7 med yoga og meditation. Vi bringer tankerne til ro. Når vi bliver stille og fordyber os i kroppens visdom, kan vi modtage svar på alle vores spørgsmål. Det nærmere program af aktiviteter planlægges intuituvt og i flow med de aktive energier i løbet af weekenden.


Midt på dagen vil der være nærende grøn frokost og tid til stilhed, gåtur til vandet og egen ro. Alle dage er der fælles aktiviteter frem til kl. 21.30, hvor vi afslutter dagen med dyb afstresning inden en god nats søvn.


-Torsdag aften ankommer vi og lander i energen, møder hinanden og sætter en stærk fælles ramme for weekendens energiarbejde.

-Fredagen handler om fordybelse og en indre hudløst ærlig status. Vi kan ikke flytte os og skabe forandring, før vi tør se i øjnene, hvor vi står i nu’et. 


-Lørdagen vil sætte rammen for dyb proces, indstrøming, modtagelse og gennembrud. 

-Søndagen vil byde på fejring, integration og fokus ift. hvordan vi fastholder den dybe transformation, og bringe den med tilbage til vores daglige liv.Jeg har fået en dyb, både mental og kropslig forståelse af min integration af min mandlige og kvindelige side plus en dybde, en plads til det jeg komme fra, min måne og hvad dette rum i mig nu kan bruges til på en progressiv måde. Samtidig kan jeg se mig selv og også hvor jeg er på vej hen gennem “shamanistisk astrologi briller” som klart virker på mig som afklarende og rummeligt i forhold til min forståelse af mig selv. Det har givet mig en ro. Jeg fik plads til at nyde at gå i dybden, plads til at føle det jeg følte og begavet med den fineste vibrerende mad til kroppen.


Praktisk

Der er kun 10 pladser på dette eksklusive lille retreat. Du bliver ved tilmelding bedt om at udfylde fødselsdato, klokkeslæt og fødeby. Hvis du ikke kender dit præcise klokkeslæt er det vigtigt, at du oplyser et sandsynligt tidspunkt (var det morgen/middag/aften/nat?) Det er også muligt at rekvirere dit fødselstidspunkt fra Rigsarkivet, men det tager et par uger. Efter tilmelding kontakter jeg dig, for at aftale tid til din individuelle sjælslæsning.


Der er fem små hyggelige annekser i retrætets smukke have med 2 sengepladser i hver. Du vil derfor blive indlogeret med en medrejsende igennem weekenden. Lad det være en nysgerrig del af processen, at dele værelse med en anden arketype end dig selv og vid at intet er tilfældigt. Tilmelder I jer to sammen, deler i naturligvis værelse. 


Jeg forventer, at alle deltagere ved tilmelding comitter sig til at fordybelsen kræver totalt afholdenhed fra enhver online aktivitet og jeg vil invitere dig til at deponere din telefon i en fælles kurv ved ankomst. Se det som en kærkommen mulighed for at tage en tiltrængt pause og invester din energi i at søge ind i dig selv i stedet for. Hvis du mærker modstand på dette, så vær nysgerrig på at udforske det i dig selv. Det vil selvfølgelig være muligt for udeforstående at kontakte os på et fælles nummer i tilfælde af akut opstået behov.


Der er tjek ind og indlogering torsdag den 27. februar ml. kl. 16-17

Vi afslutter og tjekker ud søndag den 1. marts omkring kl. 15


Jeg var på et 4 dages retreat med Freyiia/Indre Sandhed og det var en meget udviklende og transformerende rejse guidet og faciliteret af Freyiias fantastiske trygge, rolige, rummelige og inspirerende energi og væsen.

Freyiia havde sørget for at lave et varieret program der indeholdt forskellige elementer der samlede sig fint til et stort hele hvor vi nåede ind i og dykkede ned i både fysiske, følelsesmæssige og mentale processer, på en meningsfuld og helende måde.
Freyiia formåede at samle og ‘holde rum (space)’ for os alle individuelt i gruppen og som et hele og var opmærksom på og gav plads til hvert individs og gruppens energi og proces.
Freyiia er meget god til at fornemme energimæssige processer og niveauer og at møde hver enkelt med hjertelighed og anerkendelse og at lade sig intuitivt guide, så hun også nemt kan tilpasse sig det der sker og er behov for undervejs. Freyiia er god til at igangsætte og skabe rammen for en proces og komme med sparring og feedback men samtidig give processen tilbage til een selv og lade en selv fornemme hvad der virker, vækker resonans og er meningsfuldt og at støtte en i selv at styre og gå på opdagelse og finde mening og sammenhæng.

Jeg vil helt klart anbefale Freyiia/Indre Sandhed og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har opsøgt og fået gavn af Freyiias kærlige, kyndige visdom og evner...  ~ Sandra Kiilerich

(Normalpris kr. 5.555)

Last minute pris for denne livsforandrende oplevelse er kun kr. 4.444,- inkl. alt. 

Der er mulighed for at dele betalingen i 2 rater af kr. 2.222,-


Hvis du føler dig kaldet, så tøv ikke... din plads i cirklen er betydningsfuld!

Tilmelding senest den 20.02.2020

eller når der er fuldt booket.

Pt. 6 pladser tilbage


Hvis det ikke passer ind i dine planer denne gang, men du gerne vil have direkte besked næste gang jeg holder retrats,

så skriv dig på min interesseliste og få information om kommende events her:

Netop nu på min instagram...

Copyright @ All Rights Reserved

* Guided Holistic Universal Elevation *                  * CVR 32581765 *

Denne hjemmeside benytter selvfølgelig også cookies:) Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Det er okay