Retreat

Your Inner sacred Marriage


Et eksklusivt 4-dages retreat, som er livsforandrende!


Igennem dybe kropslige processer,

arbejder vi fokuseret på at integrere hver vores arketypiske feminine Venus

og maskuline Mars energi i ligeværdig forening og indgå det hellige indre ægteskab!


27. februar - 1. marts 2020


Kun 10 pladser i cirklen!


Pris kr. 5.555 inkl. en individuel personlig sjælslæsning med mig,

som forberedelse til retreatet.


TILBUD FOR TO:

Tag din bedste ven, kæreste eller soulmate under armen, og bliv klogere på hver Jeres

arketypiske værdier, som kostant spejles og projiceres i en nær relation.


Hvis I tilmelder Jer to sammen, får i et delt værelse og sparer 1.000 kr. pr. person.

(Skriv til mig for at få rabatkode inden tilmelding)


Dato:

27. feb - 1. mar 2020Lokation:

Seeds of Life, Dronningmølle"The sacred marriage is when a woman walks with the qualities of her inner masculine, and a man walks with his inner feminine on their arms at all times, regardless of whom they are with, or whether they are with anyone at all."

-Daniel Giamorio, Shamanic astrologer

Jeg var på et 4 dages retreat med Freyiia/Indre Sandhed og det var en meget udviklende og transformerende rejse guidet og faciliteret af Freyiias fantastiske trygge, rolige, rummelige og inspirerende energi og væsen.

Freyiia havde sørget for at lave et varieret program der indeholdt forskellige elementer der samlede sig fint til et stort hele hvor vi nåede ind i og dykkede ned i både fysiske, følelsesmæssige og mentale processer, på en meningsfuld og helende måde.
Freyiia formåede at samle og ‘holde rum (space)’ for os alle individuelt i gruppen og som et hele og var opmærksom på og gav plads til hvert individs og gruppens energi og proces.
Freyiia er meget god til at fornemme energimæssige processer og niveauer og at møde hver enkelt med hjertelighed og anerkendelse og at lade sig intuitivt guide, så hun også nemt kan tilpasse sig det der sker og er behov for undervejs. Freyiia er god til at igangsætte og skabe rammen for en proces og komme med sparring og feedback men samtidig give processen tilbage til een selv og lade en selv fornemme hvad der virker, vækker resonans og er meningsfuldt og at støtte en i selv at styre og gå på opdagelse og finde mening og sammenhæng.

Jeg vil helt klart anbefale Freyiia/Indre Sandhed og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har opsøgt og fået gavn af Freyiias kærlige, kyndige visdom og evner...  Sandra Kiilerich

Temaet

Vi er alle kommet til denne verden med en unik feminin og maskulin arketypisk energi, som afhænger af hvor Mars og Venus stod på himlen i det øjeblik, vi hver især blev født.


Dine astrologiske arketypiske feminine og maskuline energier styrer ubevidst dine følelser, tanker, adfærd og handlinger, indtil de bliver bevidstgjort, og lærer at danse i harmoni og balance med hinanden. Livet igennem vil disse arketyper instinktivt vækkes i dig, med et dybere formål om at blive gjort bevidst, integreret og opnå forening i en hellig indre balance. The inner sacret marriage. 


Er du ikke bevidst om, hvordan du kan arbejde med at vække og integrere dine specifikke arketyper, vil du ubevidst projicere dem ud på andre mennesker. Det sker fordi du helt instinktivt søger efter særlige relationer, som kan spejle det lys og de skygger i dig, som du ubevidst længes efter at tage ejerskab for og integrere i dig selv.


Når du lærer at ære og integrere dine arketypiske feminine og maskuline energier, vil du opleve en indre balance, helhed og flow i dit liv. Du vil blive fri af behovet for ubevidst at søge efter disse egenskaber i andre mennesker. Du vil blive fri til at indgå i relationer fra et sted i dig, der udspringer af en naturlig impuls til at dele din helhed med andre, fremfor en længsel efter at udfylde en indre mangel.Retreatet

Vi vil i løbet af 3 hele døgn fordybe os i vækkelsen og integrationen af hver vores unikke feminine og maskuline arketype. Igennem et intuitivt flow af Shamanic astrologi, yoga, breathwork, chakra healing, cacao ceremoni, dans, meditation, vildmarksbad og periodisk stilhed, vil vi flyde med energien og tune os dybt ind i oplevelsen og bevidstgørelsen af de arketypiske energier. Weekenden igennem vil alle telefoner være slukkede, og vi fordyber os helhjertet i den proces der folder sig ud - individuelt og i gruppen.


Fordybelsen sker i den skønneste hjemlige naturoase, hvor der dagligt serveres højt vibrerende vegansk mad tilberedt med kærlighed og nærvær af Siigurd, som er kok, ejer og vært på Seeds of Life. Siigurd er ligeledes åndedrætsterapeut og vil assistere mig ved breathwork. Alle sessioner vil foregå i det smukke tempel der ligger midt i den skønne have imellem træer, buske og de små hyggelige annekser, som alle deltagere indlogeres i. 


Min intention med dette eksklusive fordybelses retreat er, at du som deltager bliver indført i dine personlige arketypiske feminine og maskuline styrker og svagheder. Og at du i løbet af weekendens kropslige, intuitive og energetiske arbejde, får vækket og integreret denne bevidsthed fysisk i dine celler. Du vil tage hjem med en helt ny forståelse af hvem du er, hvad dit sjælelige formål er i dette liv, og med værdifulde redskaber til den videre integration af den feminine og maskuline dans i din hverdag. 

"Jeg følte mig som blommen i et æg, havde ingen forbehold overhovedet, du holder dette rum for alle meget respektfuldt og trygt. I din forståelse for processerne kan man mærke hvor dybt du kender dem i dig selv og hvor "fearless" du er i din tilgang. Det gør at man tør slippe, slapper af i det der kommer.
Det er temmelig tydeligt for mig nu, hvordan det spiller sammen... og dette føles som en integreret del af mig nu. Det udmønter sig fx i at min "vandmand mars" nu på en måde kan træde lidt tilbage og bare holde space for "vædder Venus krigeren", så hun kan udforske sine styrker og sit sprog, det er så fedt!!
...Stor ros til dig, du viser meget af dig selv i dit arbejde og du er som spaceholder/facilitator både en "spirituel hønemor" og samtidig går du foran som "kalikriger" og baner vejen for destruktion af usund fastholdelse af gammel sikkerhed." ~Pernille Jørgensen

Program

Processen starter for hver deltager i ugerne op til retreatet med en times aftalt individuel session online med mig. Alle bliver forberedt grundigt til weekendens dybe processer med en personlig sjælslæsning og indførelse i det personlige horoskop.  


Torsdag eftermiddag åbner vi cirklen med en introduktion til astrologien og hver deltager får udleveret deres personlige astrologiske oversigtskort og vejviser.

Inden sengetid lander vi med en dybt afslappende restorativ yoga og guidet chakrahealingsrejse.


Vi vil herfra starte alle dagene tidligt med yoga og meditation. Vi bringer tankerne til ro. Det er når vi bliver stille og fordyber os i kroppens visdom, at vi kan modtage svarene på alle vores spørgsmål.

Fredagens flow handler om fordybelse og en indre hudløst ærlig status. Vi kan ikke flytte os og skabe forandring, før vi tør se i øjnene hvor vi står i nu’et. Vi sætter os i ceremoni og forbinder os med den rå cacaoplantes evne til at åbne vores hjerter og lytte indad. Inden sengetid mødes vi igen til dybt afspændende restorativ yoga, som er balsam for sjælen.

Lørdagens flow vil sætte rammen for proces og gennembrud. Efter yoga, meditation og morgenmad, tager vi på en dyb indre forløsende rejse med Shamanic Breathwork. En times indre rejse, hvor du med din vejrtrækning som katalysator bliver bragt i en tilstand, hvor kontrollen slipper og underbevidstheden tager over og giver dig præcis, hvad du har brug for i din proces.
Efter ceremonien inviteres du til at tegne din indre oplevelse med henblik på videre integration i din bevidsthed.
Inden sengetid tændes der op i det varme vildmarksbad under stjernehimlen en kold vinteraften. En fantastisk måde at lande helt i kroppen efter en dag med dyb proces, erkendelser, indsigter og følelser.

Søndagens flow vil byde på et smukt ritual for det indre hellige ægteskab i dig, fejring, integration og fokus på hvordan vi fastholder den dybe transformation, når vi kommer hjem til hverdagens travlhed igen.Jeg har fået en dyb, både mental og kropslig forståelse af min integration af min mandlige og kvindelige side plus en dybde, en plads til det jeg komme fra, min måne og hvad dette rum i mig nu kan bruges til på en progressiv måde. Samtidig kan jeg se mig selv og også hvor jeg er på vej hen gennem “shamanistisk astrologi briller” som klart virker på mig som afklarende og rummeligt i forhold til min forståelse af mig selv. Det har givet mig en ro. Jeg fik plads til at nyde at gå i dybden, plads til at føle det jeg følte og begavet med den fineste vibrerende mad til kroppen. -Pernille Jørgensen


Praktisk

Der er kun 10 pladser på dette eksklusive lille retreat. Du bliver ved tilmelding bedt om at udfylde fødselsdato, klokkeslæt og fødeby. Hvis du ikke kender dit præcise klokkeslæt er det vigtigt, at du oplyser et sandsynligt tidspunkt (var det morgen/middag/aften/nat?) Det er også muligt at rekvirere dit fødselstidspunkt fra Rigsarkivet, men det tager et par uger. Efter tilmelding kontakter jeg dig, for at aftale tid til din individuelle sjælslæsning.


Der er fem små hyggelige annekser i retrætets smukke have med 2 sengepladser i hver. Du vil derfor blive indlogeret med en medrejsende igennem weekenden. Lad det være en nysgerrig del af processen, at dele værelse med en anden arketype end dig selv og vid at intet er tilfældigt. Tilmelder I jer to sammen, deler i naturligvis værelse. 


Jeg forventer, at alle deltagere ved tilmelding comitter sig til at fordybelsen kræver totalt afholdenhed fra enhver online aktivitet og jeg vil invitere dig til at deponere din telefon i en fælles kurv ved ankomst. Se det som en kærkommen mulighed for at tage en tiltrængt pause og invester din energi i at søge ind i dig selv i stedet for. Hvis du mærker modstand på dette, så vær nysgerrig på at udforske det i dig selv. Det vil selvfølgelig være muligt for udeforstående at kontakte os på et fælles nummer i tilfælde af akut opstået behov.


Der er tjek ind og indlogering torsdag den 27. februar ml. kl. 16-17. 

Vi afslutter og tjekker ud søndag den 1. marts omkring kl. 15
Prisen for denne livsforandrende oplevelse er kun 5.555,- inkl. alt. 

Du kan vælge at dele betalingen op i 2 rater. 


Hvis du føler dig kaldet, så tøv ikke... din plads i cirklen er betydningsfuld!
Hvis det ikke passer ind i dine planer denne gang, men du gerne vil have direkte besked næste gang jeg holder retrats,

så skriv dig på min interesseliste og få information om kommende events her:

Netop nu på min instagram...

Copyright @ All Rights Reserved

* Guided Holistic Universal Elevation *                  * CVR 32581765 *

Denne hjemmeside benytter selvfølgelig også cookies:) Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Det er okay