Retreat

Your Inner sacred Marriage


Et eksklusivt lille retreat, med fokus på at integrere din arketypiske feminine Venus

og maskuline Mars energi i ligeværdig forening!EDIT: NU FULDT BOOKET!

Jeg planlægger flere retreats i den kommende tid,

skriv dig på interesselisten her:


Dato: 31. okt - 3. nov 2019


Lokation: Seeds of Life, Dronningmølle


"The sacred marriage is when a woman walks with the qualities of her inner masculine, and a man walks with his inner feminine on their arms at all times, regardless of whom they are with, or whether they are with anyone at all."

-Daniel Giamorio, Shamanic astrologer

Temaet

Vi er alle kommet til denne verden med en unik feminin og maskulin arketypisk energi, som afhænger af hvor Mars og Venus stod på himlen i det øjeblik, vi hver især blev født.


Dine astrologiske arketypiske feminine og maskuline energier styrer ubevidst dine følelser, tanker, adfærd og handlinger, indtil de bliver bevidstgjort, og lærer at danse i harmoni og balance med hinanden. Livet igennem vil disse arketyper instinktivt vækkes i dig, med et dybere formål om at blive gjort bevidst, integreret og opnå forening i en hellig indre balance. The inner sacret marriage. 


Er du ikke bevidst om, hvordan du kan arbejde med at vække og integrere dine specifikke arketyper, vil du ubevidst projicere dem ud på andre mennesker. Det sker fordi du helt instinktivt søger efter særlige relationer, som kan spejle det lys og de skygger i dig, som du ubevidst længes efter at tage ejerskab for og integrere i dig selv.


Når du lærer at ære og integrere dine arketypiske feminine og maskuline energier, vil du opleve en indre balance, helhed og flow i dit liv. Du vil blive fri af behovet for ubevidst at søge efter disse egenskaber i andre mennesker. Du vil blive fri til at indgå i relationer fra et sted i dig, der udspringer af en naturlig impuls til at dele din helhed med andre, fremfor en længsel efter at udfylde en indre mangel.Retreatet

Vi vil i løbet af 3 hele døgn fordybe os i vækkelsen og integrationen af hver vores unikke feminine og maskuline arketype. Igennem et intuitivt flow af Shamanic astrologi, yoga, breathwork, chakra healing, cacao ceremoni, dans, meditation, vildmarksbad og periodisk stilhed, vil vi flyde med energien og tune os dybt ind i oplevelsen og bevidstgørelsen af de arketypiske energier. Weekenden igennem vil alle telefoner være slukkede, og vi fordyber os helhjertet i den proces der folder sig ud - individuelt og i gruppen.


Fordybelsen sker i den skønneste hjemlige naturoase, hvor der dagligt serveres højt vibrerende vegansk mad tilberedt med kærlighed og nærvær af Siigurd, som er kok, ejer og vært på Seeds of Life. Siigurd er ligeledes åndedrætsterapeut og vil assistere mig ved breathwork. Alle sessioner vil foregå i det smukke tempel der ligger midt i den skønne have imellem træer, buske og de små hyggelige annekser, som alle deltagere indlogeres i. 


Min intention med dette eksklusive fordybelses retreat er, at du som deltager bliver indført i dine personlige arketypiske feminine og maskuline styrker og svagheder. Og at du i løbet af weekendens kropslige, intuitive og energetiske arbejde, får vækket og integreret denne bevidsthed fysisk i dine celler. Du vil tage hjem med en helt ny forståelse af hvem du er, hvad dit sjælelige formål er i dette liv, og med værdifulde redskaber til den videre integration af den feminine og maskuline dans i din hverdag. 

Program

Vi vil starte dagene tidligt med yoga og meditation. Vi bringer tankerne til ro. Det er når vi bliver stille og fordyber os i kroppens visdom, at vi kan modtage svarene på alle vores spørgsmål.

Fredagens flow handler om fordybelse og en indre hudløst ærlig status. Vi kan ikke flytte os og skabe forandring, før vi tør se i øjnene hvor vi står i nu’et. Vi sætter os i ceremoni og forbinder os med den rå cacaoplantes evne til at åbne vores hjerter og lytte indad.
Inden sengetid mødes vi til dybt afspændende yoga, hvor du guides igennem en indre chakra healing som er balsam for sjælen.

Lørdagens flow vil sætte rammen for proces og gennembrud. Efter yoga, meditation og morgenmad, tager vi på en dyb indre forløsende rejse med Shamanic breathwork. En times indre rejse, hvor du med din vejrtrækning som katalysator bliver bragt i en tilstand, hvor kontrollen slipper og underbevidstheden tager over og giver dig præcis hvad du har brug for i din proces.
Efter ceremonien inviteres du til at tegne din indre oplevelse med henblik på videre integration i din bevidsthed.
Inden sengetid tændes der op i det varme vildmarksbad under stjernehimlen en kold novemberaften. En fantastisk måde at lande helt i kroppen efter en dag med dyb proces, erkendelser, indsigter og følelser.

Søndagens flow vil byde på fejring, integration og fokus på hvordan vi fastholder den dybe transformation, når vi kommer hjem til hverdagens travlhed igen.Praktisk

Der er kun 10 pladser på dette eksklusive lille retreat, og jeg vil fordybe mig i hver deltagers horoskop inden vi mødes, så jeg kan formidle forståelsen af de individuelle arketyper til hver deltager. Du bliver derfor ved tilmelding bedt om at udfylde fødselsdato, klokkeslæt og fødeby. Hvis du ikke kender dit præcise klokkeslæt er det vigtigt, at du oplyser et sandsynligt tidspunkt (var det morgen/middag/aften/nat?).


Der er fem små hyggelige annekser i retrætets smukke have med 2 sengepladser i hver. Du vil derfor blive indlogeret med en medrejsende igennem weekenden. Lad det være en nysgerrig del af processen, at dele værelse med en anden arketype end dig selv og vid at intet er tilfældigt. 


Jeg forventer, at alle deltagere ved tilmelding comitter sig til at fordybelsen kræver totalt afholdenhed fra enhver online aktivitet og jeg vil invitere dig til at deponere din telefon i en fælles kurv ved ankomst. Se det som en kærkommen mulighed for at tage en tiltrængt pause og invester din energi i at søge ind i dig selv i stedet for. Hvis du mærker modstand på dette, så vær nysgerrig på at udforske det i dig selv. Det vil selvfølgelig være muligt for udeforstående at kontakte os på et fælles nummer i tilfælde af akut opstået behov.


Der er tjek ind og indlogering torsdag den 31. oktober ml. kl. 16-17. 

Vi afslutter og tjekker ud søndag den 3. november omkring kl. 14.


EDIT: Udsolgt


Prisen for denne livsforandrende oplevelse er kun 4.450,- inkl. alt.


Hvis du føler dig kaldet, så tøv ikke... din plads i cirklen er betydningsfuld!Netop nu på min instagram...

Copyright @ All Rights Reserved

* Guided Holistic Universal Elevation *                  * CVR 32581765 *