Referencer

Jeg bliver rørt og taknemmelig, når mine klienter har tid og lyst til

at skrive lidt om deres personlige oplevelse hos mig.

Det er meget givende for kommende klienter, at de kan få et indblik i,

hvordan andre har oplevet processen, da enhvert forløb her er unikt og fuldstændig individuelt.


Jeg deler løbende referencer her, i takt med de tikker ind...

Da jeg skiftede navn i 2018, omtales jeg som Pia i en del af referencerne.


Af hjertet TAK for tilliden

Jeg kan på det varmeste anbefale en astrologisk sjælslæsning hos Freiiya.


Allerede da vi starter, mærker jeg hendes passion for det hun laver. Hver eneste ting hun sagde var spot on, uanset hvilket emne vi kom ind på. Der var en stor forskel fra andre astrologiske læsninger jeg har fået!

Denne læsning vækkede noget dybt i mine celler, og en dybere forståelse for mit horoskop end jeg nogensinde har haft. Måden hun kunne sætte alting i sammenhæng, og den transmission der kom igennem hende, var meget transformerende for mig. At mærke hvor meget hun brænder for dette arbejde og denne session, gjorde at jeg følte mig dybt set og inspireret. Det føles ikke bare som en session – hendes hjerte og sjæl er ALL IN.

Jeg følte mig så empowered efter min session, og gik derfra med en meget større forståelse for de emner jeg kom med. Det er ikke sidste gang jeg får en session hos hende. Af hjertet tak!


~ Shikoba Sommer

“Der arbejdes helt vildt på og i min krop 😌
Det er meget frigørende!
Samtidig med at JEG viser mig virkelig tydeligt for mig selv, med hvad der er hvad. Og hvordan og hvilke funktioner de forskellige centrer i mig fungere og taler til mig. Det er en helt ekstrem bevidstheds udvidelse.

Tak fordi du hjalp mig med at give slip på det, der føltes svært at slippe og tak fordi du støttede mig i processen med at blive villig 🙏🥰
Tak fordi du holdt spacet for mig, kære Freiiya, så stærkt og fint som du gjorde🙏💐💛”


Laila, psykoterapeut og healer

Inden jeg mødte Pia, var jeg stresset, fuldt af angst der styrede mit liv. Jeg var bange for at dø eller mine nærmeste skulle dø. Jeg lyttede ikke til mig selv eller mine omgivelser. Kontrol var min usagte livsfilosofi i et forsøg på at holde angsten og frygten på afstand..
Pia mødte mig der, hvor jeg var, og åbnede mit sind. Hun guidede mig ud på en helt utrolig indre rejse, en rejse der har taget mig steder, jeg ikke vidste, jeg skulle hen. Jeg har fået sluttet fred og sagt farvel til de ting, som ikke gjorde noget godt for mig - de ting som fyldte mit liv med frygt. Jeg er ikke længere styret af angst, og jeg prøver ikke at kontrollere alt omkring mig. Jeg er stoppet med at kæmpe den kamp, jeg alligevel ikke kunne vinde. I stedet har jeg fået ro og mere plads til livet.
Og Pia, hende er jeg evig taknemmelig, hun viste mig vejen.


Tak Pia - af hjertet tak.


Tina Olsen, 36 år, København. 

Hej kære Pia! Det arbejde du og vi lavede, arbejder i høj grad videre i mit system!! Det er simpelthen SÅ brugbart for mig!!! Det vælter frem med fine indsigter omkring mine mønstre og hvordan det er wiret op inde i mit perceptionsapperat - Det var den helt fuldstændige perfekte timing for mig, at komme i dine hænder 🤗🙏🏻❤️!! SÅ FEDT!!! Jeg var så vild med den måde du brugte de forskellige metoder på!!! Genkender de fleste af delelementerne, men har jo ikke tilnærmelsesvis din øvelse i at udføre dem.....


Pia havde en helt iminent evne til at følge mig intuitivt og samtidig lede mig gennem processen bid for bid, så jeg helt kunne hengive mig til mit indre arbejde. Oplevede Pia, som denne utrolig skønne blanding af mildhed, lethed og råstyrke! Jeg følte at Pia fuldstændig mestrede sine værktøjer, og at hun ubesværet kunne finde rundt i de indre landskabers univers. Pia vidste hvor vi skulle gå hen, og hun bragte mig HELT i mål! Alle de problematikker, jeg i mange år har haft arbejdet med, blev forløst på denne ene session! Tiden var sikkert også moden, men det sket KUN fordi Pia mestrede hele paletten!! Denne healing bliver et vendepunkt for mig!


Pia Jørgensen, Cand.pæd.psyk. og Master Coach

Jeg fik en session med Pia, hvor jeg havde taget lidt bevidsthedsudvidende stof (psilocybin), og blev virkelig overrasket over, hvor stor effekten er, når man kombinerer Pias behandling med psylosobin. 

I sessisonen kom vi helt ned til emner jeg havde glemt og fortrængt, og det var virkelig en stærk session for mig, at få åbnet op for nogle energier og min connection til mig selv. 

Super fedt og man kan virkelig komme langt med at kombinere tingene!


Anonym (pga brugen af plantemedicin)




(Ansvarsfraskrivelse: Et hvert ønske om at kombinere min behandling med indtagelse af plantemedicin er 100% på klientens eget ansvar. Klienten sørger selv for fremskaffelse af plantemedicinen og sessionen foregår i klientens egne trygge rammer, hvor der er tid og ro til at lande efter sessionen, når jeg afslutter selve behandlingen.)

29 år gammel og opgivet af læge og fys?

I løbet af de sidste 4 år er mine knæsmerter blevet stærkere og stærkere. Da jeg underviser i fitnesscenter og er meget aktiv, blev smerterne en hæmsko for mit aktive liv.

I december blev beslutningen operation.
 
Jeg fik Danmarks BEDSTE fysioterapeut (ProTreatment), som hele vejen har givet en fantastisk behandling og træning. Trods hårdt arbejde og troen på det bedre vendte smerterne trefoldigt tilbage. Lægen mente, at jeg kunne have blød brusk syndrom og smerterne formentlig ville blive værre i årerne fremover i tråd med slitagen (slidgigt). Her blev det lidt sort for mig.


Jeg troede som udgangspunkt ikke på metamedicin og alternativ behandling. Men min gode veninde og sundhedscoach Pia fortalte om Udvidet EFT, og jeg tror nu på, at vores krop kan mere (husker mere), end vi umiddelbart er bevidste om. Og hvad kunne ikke miste ved at forsøge.


Pia guidede mig på en dyb indre rejse ned i min krop (bare beskrivelsen gav mig en vis skepsis, men jeg lovede Pia at være åben for de følelser/billeder, som måtte dukke op). Vi tappede på følelsen i mine knæ.
Lang historie kort møder jeg mig selv som 4 årig. Jeg ser mig selv kramme mine knæ og følelsen af at være begrænset og stå alene med smerten af at min søster var ved at dø af meningitis ramte mig – den samme følelse som med mine knæ. Jeg talte til den 4årige (mig), som til sidst (billedligt) hoppede glad op i favnen på mig.


OG her skete det – for mig at se – UMULIGE. Jeg mærkede kulde og vand løbe gennem mine knæ, og fik en følelse af forløsning.


Jeg underviser nu (lige efter behandlingen) og træner aktivt igen UDEN SMERTER. Selv min fys kunne mærke, ved en opfølgende behandling, at der var kommet gennemstrømning i mine knæ.


Der er klart mere, jeg skal blive bevidst om her. Men indtil nu TAK til Pia for at åbne mine øjne for, hvad MIN KROP KAN. Det har givet mig glæden og ikke mindst mit aktive liv igen.


Maria Bryld Hansen, 2013


(Jeg har lyst til at dele denne "gamle" reference, da det var en af mine første erfaringer, som behandlende EFT terapeut. Hele Marias forståelse af kroppen tog så gevalidig en drejning efter helbredelsen af hendes knæ, at hun idag selv er certificeret Healthmentor og en meget dygtig holisitisk behandler. Vild succes historie!)



"Tusind tak til dig for at have skabt ro i et turbulent sind og for at have helet århundreders sorg i et grædende hjerte. Jeg ser alt så klart nu - som om sjælens linse er pudset og stillet skarp på mit livs formål.
Jeg er dig evigt taknemmelig <3 "


I efteråret 2014 besluttede jeg mig til at investere i et fuldt coachingforløb hos Pia med både  livsstilsanalyse, vejledende samtaler om ny livsstil,  EFT behandling, Goalmapping og 3 opfølgninger.


Det viste sig at være en fantastisk investering pga. Pias store ekspertise indenfor sundhed, velvære og ernæring på alle planer og hendes holistiske tilgang. Der var en smuk sammenhæng mellem de forskellige elementer i forløbet og hvert skridt på vejen var meningsfyldt og værdifuldt i forhold til lige netop det formål, som jeg havde med at tage kontakt til hende. Pia gav undervejs kyndig vejledning, støtte og inspiration til små overskuelige ændringer jeg kunne lave til at skabe de ønskede forandringer.


Jeg lever den dag i dag stadig efter  dem, da de viste sig at have stor effekt og har skabt større velvære, mere energi, vægttab og bedre struktur i min dagligdag omkring kost, motion og søvn. Udover at være yderst kompetent og professionel er Pia i høj grad også tillidsvækkende, tryghedsskabende, indlevende, engageret og varmhjertet, så man er i helt trygge hænder hos hende.


Rikke Ludvigsen

Gennem mit forløb hos Pia, har jeg fundet mig selv og fundet mit life purpose. Jeg ved nu, hvorfor jeg er her og hun har givet mig redskaberne til at turde være mig selv. Den person jeg er aller inderst inde og jeg ikke har turdet at stå ved, siden jeg var barn. 

Tak for at have givet mig klarsyn i mit liv og for at have vist mig mit sande potentiale. 


Af hjertet tak 

De mest taknemmelige hilsner 

Sofie

Jeg har ikke været klient hos Pia i klassisk forstand, men jeg føler, at hun har lært mig så uendelig meget, at jeg lige så godt kunne have været det.


Med et massivt fysisk handicap, og derfor en 100% afhængighed af hjælpere alle døgnets timer, året rundt, føler jeg mig uvurderligt heldig, at jeg fik Pia med i mit førstse team, da jeg startede min hjælperordning op i 2012.

Det var dejligt, men også til tider rigtig svært, da jeg som 20-årig flyttede i eget hjem og skulle starte en helt ny tilværelse op, som leder af et hjælperteam. Jeg havde svært ved at sætte rammerne og bestemme, det var jeg vant til at andre gjorde for mig. Jeg har altid gjort mest muligt for ikke at være til besvær og glemt at lytte til mig selv, hvad jeg gerne ville.


Pia kom til at betyde noget ganske særligt for mig, da hun i mange situationer også stillede sig til rådighed som coach, selvom hun egentlig var min hjælper. Her udviste hun en fantastisk situatonsfornemmelse ved at hun, på en respektfuld og god måde, forstod at holde disse to roller adskilt.

Hun har åbnet døren til en helt ny verden for mig. En verden, hvor jeg ikke føler mig forkert. Hun fik mig til at få en ny forståelse for min krop og mit handicap. Jeg har altid haft en ’hvorfor-lige-mig’-tilgang til mit handicap – ’hvad har jeg gjort'? – 'hvorfor bliver jeg straffet'???


Pia har inspireret mig til se mit handicap fra en mere positiv vinkel, hvor jeg tænker, ’Nu er det sådan her det er – hvad er så meningen, at jeg skal lære af det?’


Det var også Pia der fik mig til at indse, at jeg ikke behøvede at takke ja til det første tilbud, blot for ikke at være besværlig. Men at jeg havde lov til at insistere på at få den uddannelse, der passede bedst til mig og mine ønsker, da jeg skulle tilrettelægge min STU. Jeg blev præsenteret for en masse uddannelses-muligheder, men de virkede alle meningsløse for mig. Heldigvis var Pia med mig den dag, jeg skulle tage en beslutning. Hun hjalp mig til at forstå, at jeg havde fortjent det bedste – at jeg havde lov til at få en uddannelse, der var den helt rigtige for mig. På den måde endte det med, at jeg fik en fantastisk uddannelse indenfor ledelse – lige det rigtige for mig.


Jeg er så heldig, at jeg stadig har Pia tæt på mig af og til. Hendes blotte tilstedeværelse gør mig tryg. Hun giver mig en tillid til, at der altid viser sig en løsning, og problemerne synes derfor mere overkommelige.


Samtidig er hun virkelig inspirerende – giver mig modet til at leve lige det liv, jeg gerne vil.


Takket være Pia, har jeg fået øje på, hvad MIN indre sandhed er - og er igang med at lære at leve efter den. I stedet for at lukke ned for den og leve efter det, som andre forventer.

Jeg er nu meget mere tro mod mig selv. Pia har lært mig det.


Mange varme hilsner

Amalie Riis