Jeg anbefaler

Jeg vil her på siden dele mine anbefalinger til alle de dygtige energiarbejdere derude som rører mit hjerte, samt alt muligt andet (bøger, film, produkter osv.) der har givet mig værdi på min vej. Det er ganske frivilligt jeg deler og der er intet samarbejde eller "reklamepenge" i det. Men tiden er til at vi må løfte hinanden og forstå, at enhver form for konkurrence hører en gammel mentalitet til. Ingen kan kopierer hver vores medicin, som jeg plejer at sige. Den er unik og kun højtvibrerende når den kommer fra et autentisk sted. Måske du kan finde lige den behandler eller andet herunder, som du står og mangler.


Kropsterapeut

Mine varmeste anbefalinger til min kropsterapeut Christian.

Han kan altså noget helt særligt, hvis du har brug for at komme ned i kroppen og finde ud af hvad den prøver at fortælle dig - og ikke mindst løsne op for det. Samtidig ser han lige igennem dig sådan helt energetisk :-) 


Læs mere om Christian og book tid direkte på linket her: krop-bevidsthed.dk

Sundhed på celleplan

Min veninde Mariaemily er et af de skarpeste intuitive hoveder indenfor sundhed på celleplan. Der bor en pioneer i hende ift at knække koden til ultimativ naturlig sundhed og et stærkt immunforsvar, efter hun har helbredt sig selv fra en barndom i svær sygdom. Mariaemily er ligeledes ved at uddanne sig til ekspert i hvordan man renser kroppen ud efter kemi og medicin. 


Læs mere om Mariaemily og hendes visdom direkte på linket her: Mariaemily

Shamanic Astrology

Skønne Annette har de seneste år gået i mine fodspor efter en læsning hos mig og uddannet sig hos Shamanic Astrology Mystery School og tilføjet dette redskab til sin i forvejen bugnende personlige redskabskasse. Jeg kan varmt anbefale at få en læsning hos Annette, hvis du er fortvilket over ikke at kunne få tid hos mig. Annette arbejder også med energiterapeutiske redskaber og kæder det hele smukt sammen med budskaberne i dit horoskop. 


Læs mere om Annette og hendes virke direkte på linket her: Kroppen Husker Alt

Human Design Reading

Ásavilda er et helt vidunderlig unikt væsen i denne verden. Hun nørder sine passioner på samme niveau som jeg selv, og hun har en evne til at tolke Human Design Chart intutivt skarpt og formidle det, så du får en masse nye redskaber til at forstå dig selv i denne verden. Jeg kan varmt anbefale en personlig læsning hos Ása, hvis du har brug for seriøs og håndgribelig personlig guidance på din vej. 


Læs mere om Ása og book din læsning direkte på linket her: Human Design | Empowered (re)birth | Sagafloa | Danmark

Lydhealing

Skønne Elvirah Svane sendte mig en dag en lydhealing hun havde indspillet efter at have hørt min astrologisk update af den aktuelle nymåne. Jeg lyttede og blevet taget med på en smuk indre rejse igennem et hav af vibrationer der resonerede dybt i mit indre. Du kan skrive dig op til Elvirahs nyhedsbrev og modtage hendes lydhealinger ved hver ny- og fuldmåne.


Læs mere om Elvirah og hent hendes lydhealinger direkte på linket her:elvirahsvane.dk/lydhealing/

Ceremonial Cacao

Jeg er dybt taknemmlig for at have fået den rå hellige cacaoplante ind i mit liv. Det er ren plantemedicin, som åbner hjertet og forbinder os mere til krop og sjæl når vi drikker den med hellig omtanke og en intention. Jeg har prøvet mange forskellige "mærker", men vil anbefale at købe cacao et af disse to steder: 


Hos powerfulde Maria Zofia Moon som velsigner cacaoen med sin guddommelige stemme:pranayogastudio.dk


eller dejlige Christina Sofia som ligeledes sælger de smukkeste kopper:Lovebygaia.com

Træk et orakel kort

Det er altid hyggeligt at bruge forskellige orakelkot til at stille de rigtige spørgsmål og have tillid til at vi får svar på tiltale. Jeg har rigtig mange kort selv, men har også fundet denne fine hjemmeside, hvor der er tre forskellige sæt at vælge imellem til at lave et lille oplæg online.


Du kan selv trække kort direkte på linket her:Free online oracle card