Business Retreat

Er du selvstændig men stadig usikker på,

hvad DIN unikke medicin til verden er?


Eller mangler du stadig at mærke et energetisk

momentum vokse helt af sig selv omkring dig,

som vidner om, at du ER på rette vej?

Måske skal du med i den intime cirkel på

Business Astro Retreat  


Der er KUN 8 pladser i cirklen!

(( FULDT BOOKET ))29. september - 2. oktober 2022

Seeds of Life i DronningmølleDet er første gang jeg faciliterer et retreat som dette, og det har arbejdet i mig et stykke tid. Pludselig opstod en ledig weekend hos Seeds of Life, og det var mit cue til at føde denne nye cirkel. Min intention er at skabe en proces igennem disse fire dage, som bringer alle sjæle i cirklen dybt i kontakt med deres sande indre flamme. Den personlige unikke medicin, vi alle bærer i vores hjerte, som gerne vil ud i verden ucensuret, rå og højtvibrerende! Men det kræver motivtion og en parathed at gå med ind i denne proces, og derfor kalder jeg en cirkel af sjæle ind, som allerede har en virksomhed. Dig som har taget skridtet og givet din drøm den første livsgnist! Men som måske (ligesom jeg selv gjorde i de første mange år som selvstændig)... går rundt i ring om dig selv, fordi din umiddelbare idé, ikke virker til at skabe flow derude. Måske gjorde den før 2020, men noget har ændret sig. Ilden er ikke tændt, så den kan brænde af sig selv og skabe et tiltagende momentum af flow omkring dig. 


Vi er på vej ind i en ny tidsalder og vi skal slette alle vores tidligere programmeringer om hvordan man skaber succes. Vi skal arbejde med motivationen til at være i service for menneskeheden igennem dette paradigmeskifte. Vi skal se vores egen angst for "ikke at lykkes" dybt i øjnene, og forstå, at det ikke den, der skal styre forretningen! Vi skal vende det hele på hovedet og finde ind til vores indre instinktive passion, og lade DEN befrugte os og føde sig selv igennem os. Dermed opstår en ny grad af service, og en forretning vil tage form, som vi aldrig selv har kunnet udtænke. Det kræver MOD at bryde ud af det indlærte, og TILLID til universet at stille os til rådighed for skaberkraften på det niveau. Tilgengæld så ankommer flow, når vi tapper ind i den rette vibration og er klar til at holde den hele vejen igennem skabelsprocessen :)


Planeterne står enormt gunstigt til denne proces, i lige præcis den weekend vi skal være sammen. Månen bevæger sig igennem Skytten... Pioneeren der går hvor ingen har gået før. Mars i tvillingen bliver støttet i en trigon til saturn i vandbæreren. Den kreative rebel som lærer at begå sig på nye måder. Venus rejser sammen med solen i vægten direkte overfor Jupiter.  Merkur i jomfruen står i positive aspekter til både pluto, uranus og nordlige månedknude. 

Retreatet

Jeg vil facilitere en meget intutiv og flydende proces igennem de fire dage. Jeg planlægger ikke ret meget, men stiller mig selv åben for den højere guidance. Jeg mærker der vil være en del undervisning, opgaveløsning og spejløvelser - kombineret med det mere ceremonielle/spirituelle arbejde. Yoga, dans, breathwork, sauna og vildmarksbad bliver en stor del af processen, da vi ikke kun skal arbejde mentalt, men have hver en celle i kroppen med. Det er her alle svarene og vores guidance gemmer sig og skal åbnes op.


Fordybelsen sker i den skønneste hjemlige naturoase, hvor der dagligt serveres højt vibrerende glutenfri vegetarisk mad tilberedt med kærlighed og nærvær af Siigurd, som er kok, ejer og vært på Seeds of Life. Alle sessioner vil foregå i det smukke tempel der ligger midt i den skønne have imellem træer, buske og de små hyggelige annekser, som alle deltagere indlogeres i. 


Min intention med dette retreat er, at du som deltager bliver indført i dit personlige sjælelige blueprint, og får klarhed over, hvordan du kan bringe din indre flamme med op til overfladen i din bevidsthed, og lade den ild i dig blive den skabende kraft i din service fremefter. 

"Jeg følte mig som blommen i et æg, havde ingen forbehold overhovedet, du holder dette rum for alle meget respektfuldt og trygt. I din forståelse for processerne kan man mærke hvor dybt du kender dem i dig selv og hvor "fearless" du er i din tilgang. Det gør at man tør slippe, slapper af i det der kommer.
Det er temmelig tydeligt for mig nu, hvordan det spiller sammen... og dette føles som en integreret del af mig nu. Det udmønter sig fx i at min "vandmand mars" nu på en måde kan træde lidt tilbage og bare holde space for "vædder Venus krigeren", så hun kan udforske sine styrker og sit sprog, det er så fedt!!
...Stor ros til dig, du viser meget af dig selv i dit arbejde og du er som spaceholder/facilitator både en "spirituel hønemor" og samtidig går du foran som "kalikriger" og baner vejen for destruktion af usund fastholdelse af gammel sikkerhed." ~ Pernille Jørgensen


Praktisk

Du bliver ved tilmelding bedt om at udfylde fødselsdato, klokkeslæt og fødeby, så jeg har mulighed for at kaste et blik på dit horoskop inden vi mødes i cirklen. Hvis du ikke kender dit præcise klokkeslæt, er det vigtigt at du oplyser et sandsynligt tidspunkt (var det morgen/middag/aften/nat?)


Der er seks små hyggelige annekser i retrætets smukke have. Da jeg vælger kun at åbne cirklen for 8 deltagere, og det er en lille cirkel til dette retreat, vil der være mulighed for at 4 bor på enkeltværelser og 4 bor på dobbeltværelser (med enkeltsenge). Toiletter og bad findes inde i hovedhuset. 


Der er tjek ind og indlogering torsdag den 29. september ml. kl. 14-14.30

Vi afslutter og tjekker ud søndag den 2. oktober kl. 14Tilmelding


Omkostningerne til Seeds of Life er de samme uansest hvor mange vi er, så prisen er derfor højere end mine andre retreats, og afspejler den lille intime gruppe og større opmærksomhed fra mig til dig. Tilgengæld kan du trække det fra i din virksomhed, da det er et Business retreat.


Udvekslingen er inkl. al undervisning og 3 måltider om dagen. Prisen er momsfri, da det betegnes som et yogaretreat.


Egen hytte - kr. 7.777,-  FULDT BOOKET


Delt hytte - kr. 7.222,-  FULDT BOOKETHvis du føler dig kaldet, så tøv ikke... din plads i cirklen er betydningsfuld!

Jeg glæder mig til at fordybe mig i din verden og vække din flamme

Kærligst Freyiia