Yoga

Jeg underviser yoga hos det smukke lille center YamYam, på et landsted i Køge, med marker hele vejen rundt, så langt øjet rækker. Jeg elsker den ro, naturen bringer direkte ind i yoga klasserne.


Jeg underviser forløb i Shamanic Vinyasa Flow og Restorativ Chakra Healing, samt kombinerede fordybelsesklasser i nogle weekender. Du kan også finde andre typer forløb og fordybelsesklasser hos YamYam. Det er et skønt sted, som emmer af indre ro og forkælelse. Måtter, tæpper og blokke er altid lagt frem til dig og du lader det blot ligge, når du går. Der er levende lys, te på kanden og lidt snacks til ganen.Shamanic Vinyasa Flow

Et forløb, hvor du vil opleve Vinyasa Flow, som bygges op af små klassiske sekvenser, der gentages i et flydende behageligt tempo. En styrkende klasse for dig, der holder af at mærke varmen brede sig i kroppen og sveden perle på panden.

Klassen er inspireret af Shamanic yoga fra Bali. Du guides igennem stillingerne med fokus på din forbindelse til naturens fem elementer, i takt med at din krop veksler mellem dem; Grounding/jord, flow/vand, power/ild, balance/luft og stilhed/ånd.


5-ugers forløb, tirsdage kl. 17-18.15, starter den 19. november 2019 - tilmeld dig herRestorativ Chakra Healing

Et dybt afstressende forløb, hvor du vil blive guidet igennem kroppens 7 chakra i dybt afspændende yoga  stillinger. Du vil samtidig blive guidet på en indre rejse igennem de livsområder, som de 7 chakra repræsenterer og modtage healingsenergi. Dit nervesystem får lov til at slappe af og du vil mærke indre ro brede sig igennem alle dine celler.


Restorativ yoga kombineret med chakra healing er godt for helbredet på alle tænkelige måder, da det aktiverer kroppens evne til at helbrede sig selv, og bringer ro i sindet, så du kan give slip, og lade kroppen gøre sit forunderlige arbejde.Nye forløb starter op til januar, skriv dig op her, hvis du vil have direkte besked, når tilmelding åbnes.

Netop nu på min instagram...

Copyright @ All Rights Reserved

* Guided Holistic Universal Elevation *                  * CVR 32581765 *

Denne hjemmeside benytter selvfølgelig også cookies:) Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Det er okay