Sessioner

"I you resist change, you resist life" 

                                 -Sadhguru

Sådan kan jeg hjælpe dig ind til din kerne...


Jeg kan hjælpe dig, hvis du er comitted til din spirituelle opvågning og ønsker at tage din personlige udviklingsvej seriøst. Min stærkeste kompetence og sjælelige "superevne" er at være en såkaldt "skyggemagnet". Jeg ser dine mønstre og afslører dine blindspots - kærligt men uden omsvøb.


Jeg indleder dit forløb med en astrologisk sjælslæsning, hvor jeg ud fra dit fødselshoroskop tolker dit sjælelige blueprint for dette liv. Jeg arbejder med afsæt i den shamanistisk astrologiske tankegang, med troen på den fri vilje og at du skaber dit eget liv. I dit horoskop kan jeg aflæse hvilke dybere arketypiske kræfter der ubevidst driver dig, hvor dine udfordringer og potentialer ligger, og hvilken retning der ubetinget vil skabe succes for dig i dette liv. Du kan læse mere uddybende om den astrologiske sjælslæsning her.


Jeg oplever at denne metode til opstarten af et dybere udviklingsforløb kickstarter en hastig opvågningsproces, fordi budskaberne bevidst og ubevidst vil vække dyb genkendelse i dig, og aktivere dit indre sjælelige kompas. Der opstår en stærk følelse af retning i livet, og en dyb forståelse for de følelsesmæssige udfordringer i dit liv, som dermed ikke længere får lov at spænde ben for dig.


Et videre forløb folder sig ud med udgangspunkt i din aktuelle oplevelse af livet, som din udviklingsproces og integration tager fart. En session er altid levende og tager udganspunkt i det aktuelle nu, ud fra hvordan du har det, og hvad du gerne vil tage med dig fra den enkelte session. Jeg arbejder intuitivt ud fra, hvordan jeg bedst kan spejle dig og hjælpe dig i nu'et og sessionerne kan veksle mellem sparring, coaching, terapi, opstilling på gulv, dybe indre procceser med EFT, breatwork eller healing. 


Jeg afholder ligeledes længere gruppeforløb, retreats og individuelle ceremonielle begivenheder.

Skriv dig op til mit nyhedsbrev eller følg mig på min facebookside, hvis du vil holde dig opdateret.

Hvis du vil have min hjælp...


Jeg tilbyder en uforpligtende første samtale på telefon eller skype, hvor vi sammen kan afgøre, om jeg er det rette match for dig på din nuværende udviklingsvej til et længere udviklingsforløb. 


Du er også velkommen til blot at booke en astrologiske sjælslæsning eller en enkelt session og derfra afgøre, om du føler kaldet til at fortsætte i et dybere forløb hos mig. Men jeg må understrege, at mærkbar udvikling i livet ikke sker som et quickfix med en enkelt session. Det kræver vedholdenhed og en dedikeret indsats at møde dig selv, dit ego og dertilhørende skygger og gå den lange vej igennem dem. 


Priser

En time koster 900 kr. inkl. moms

En dyb session på to timer koster 1.600 kr. inkl. moms

En astrologisk sjælslæsning på 90 min. koster 1.500 kr. inkl. moms


Længere forløb skræddersyes og prissættes særligt til dig ud fra dine behov. 


Booking

Skriv en mail til mig på freyiia@indresandhed.dk eller ring til mig på telefon 21442414Netop nu på min instagram...

Copyright @ All Rights Reserved

* Guided Holistic Universal Elevation *                  * CVR 32581765 *

Denne hjemmeside benytter selvfølgelig også cookies:) Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Det er okay