Ydelser

VARIG FORANDRING KRÆVER DYB SELVINDSIGT


Personlige forandringsprocesser sker ikke som et quickfix uden din personlige indsats.

Det kræver vilje, beslutsomhed og vedholdenhed at arbejde med sig selv, hvis din oprigtige intentionen er,

endelig at forløse og forandre de dybe mønstre, som igennem hele dit liv, har styret dig ubevidst. 


Min ekspertise er, at hjælpe dig til at få øje på dine ubevidste mønstre.

Guide dig til de dybe indsigter og erkendelser, som er nødvendige, før du kan ændre dine adfærdsmønstre.

Jeg kan hjælpe dig til forløsning, tilgivelse, indre fred og motivation frem mod en fri og mere sand tilværelse.


Din opgave er selve integrationen, ift. at slippe det gamle og implementere det nye i din hverdag efterfølgende.

Det kræver DIN vilje og vedholdenhed - og hvis ønsket  - kan det blive med min tætte støtte i længere forløb.

En svær følelse kan ikke skubbes væk. Den skal mærkes og opleves for at blive forstået, sluppet og transformeret.

En skyggeside kan ikke integreres uden først at blive følt, gennemlevet og forstået.

Destruktive mønstre og vaner forsvinder ikke over natten, men kræver en vedholdende indsats.


Er du klar til at tage DIT liv alvorligt, så vil jeg elske at hjælpe dig med at

finde ind til din unikke INDRE SANDHED og begynd at LEVE den.

Spirituel intuitiv coaching

1 time - 850 kr. inkl. moms


Sessionen tager udgangspunkt i, hvad du selv ønsker at arbejde med, men også hvordan du har det, i det øjeblik, du sætter dig i stolen hos mig. Vi tuner ind på dig og mærker energetisk, hvor din underbevidsthed kalder på opmærksomhed.

Sessionen folder sig individuelt ud med mindful samtale og muligvis en kombination af blid guidning ned i kroppen, mentale øvelser, EFT, og fokuspunkter til at tage med hjem. Jeg bruger mine redskaber intuitivt, som jeg nu fornemmer jeg kan hjælpe dig bedst.


Du vil altid gå hjem med en indre ro og større klarhed over hvad dit næste skridt skal være!

Dyb underbevidst indre rejse - EFT/Matrix

2 timer - 1.600 kr. inkl. moms 

Inkl. kort opfølgning pr. telefon efter ca. 2 uger


Føler du dig kaldet til at gå dybere i dig selv, og lade din underbevidsthed få direkte forbindelse op til overfladen, så er det den dybe indre rejse du skal booke. Sessionen foregår behageligt liggende på briks med puder og tæpper. Jeg guider dig ned i en dyb afslappet tilstand, mens jeg med EFT tapper blidt på dine medianpunkter, og guider dig videre på en dyb rejse ned i dit eget underbevidste hav af minder, sansninger, billeder, symboler og kropslige fornemmelser. Vi arbejder oftest med din tidslinje, og de milepæle igennem dit liv, som har sat et særligt aftryk, der nu kræver forløsning og omkodning.


En indre rejse kan være overvældende og føles som at have gennemgået hvad der svarer til 10 timers terapi på én gang. Efter sessionen melder trætheden sig ofte, og du vil have brug for tid til grounding, reflektion, frisk luft og ro omkring dig resten af dagen.

Læs her hvad tidligere klienter har skrevet om sessionerne...


Jeg følger altid op på sessionen med et kort telefonopkald efter ca 2 uger, da det tager tid at lande og fordøje indsigter og erkendelser. Jeg ser det som yderst vigtigt at have fokus på selve integrationen af læringerne i din hverdag i tiden efter, da det er det absolut vigtigste i et langtidsperspektiv. Derfor anbefaler jeg i de fleste tilfælde også et sammenhængende forløb, da dyb personlig transformation er som at pille lagende af et løg. Vi kan ikke springe direkte til kernen, hvis der ligger lag ovenpå og kræver den første opmærksomhed og forløsning. 

Skræddersyet personligt forløb til dit behov

Individuel pris for en pakke med det antal coachings/indre rejser,

vi i fællesskab vurderer, er optimalt for dig.

Rabat på 15% opnåes når du comitter dig til et forløb med min. 3 sessioner. 


Når du comitter dig til et forløb, sender du en klar besked til din underbevidsthed om, at du mener det seriøst nu. Om at du er villig til at gå den vej, der folder sig ud, som processen skrider frem. 

Du sikrer med et vedholdende engagement i din egen proces, og mig på sidelinjen, at du ikke 'smutter udenom', når det begynder at nive lidt. Det kan opleves som svært, når du møder de udfordringer i dig selv, som dine forsvarsmekanismer netop af en årsag, har gemt godt af vejen frem til dette punkt i dit liv. Vælger du at comitte dig til et forløb, vil du opleve at processen fortsætter imellem dine sessioner, og der vil være en aktiv energi som arbejder i underbevidstheden indtil næste gang vi ses.


Føler du at et personligt forløb vil være det rigtige for dig, så kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale over telefonen, hvor vi sammen kan spore os ind på, hvad du helt præcist har brug for. Spirituelle ceremonier faciliteres

ved bryllup, overgangsritualer eller andre særlige begivenheder.

Pris aftales individuelt ift. ønsker og behov.


Jeg oplever flere og flere mennesker have særlige ønsker for deres vigtigste ritualer i livet. Mange ønsker ikke længere at følge den danske folkekirkes retningslinjer, men vil derimod gerne markere deres særlige begivenheder i livet med ritualer, der afspejler deres personligheder og ærer deres værdier i livet. 


Det er min passion at skabe en ramme omkring den helt unikke personlige sandhed, der ønskes udtrykt i ritualet, stemningen, ordene og selve fejringen. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan vi lader os selv komme til udtryk. Om det skal være et ritual der holdes tæt op ad de danske traditioner, eller om det måske skal foregå på bare tæer i græsset med trommedans rundt om et bål og ceremonial cacao... mærk hvad dit hjerte inderste inde kalder på... og gå med det! 

Der findes ingen regler for, hvordan personlige værdier kan komme smukt og ærefuldt til udtryk i vores rituelle handlinger. 


Jeg sætter en ære i at dykke dybt ind i processen og via personlige samtaler, at komme helt tæt på de personer, som ønsker at afholde en ceremoni og fejring. Vi planlægger i et intuitivt og kreativt fællesskab, hvordan den energi og steming, der ønskes fra hjertet, kan få lov at komme til udtryk igennem ceremoni og fejring. En helt unik og personlig ceremoni, som skæddersyes til at blive en uforglemmelig oplevelse.


Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale, da det er afgørende at både kemien og mavefornemmelsen jubler af begejstring! 


Bemærk: Jeg har modtaget den ærefulde titel i USA, at være ordained Shamanic Minister, hvilket betyder, at jeg juridisk kan afholde bryllupper, begravelser, mm. I Danmark er lovningen dog en anden, og en juridisk vielse kræver derfor også et besøg på rådhuset.

Netop nu på min instagram...

* Guided Holistic Universal Elevation *                  * CVR 32581765 *

Copyright @ All Rights Reserved